2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 3224 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من 4 سال خودم اقدام بودم باردار نشدم، اینجا تو تهران ی دکتر هست ب اسم ایوب خاقانی، من ازش راضیم، ی اقای متشخص و صبور، انقدر ذهنت و اروم میکنه و بهت ارامش میده ک یادت میره باردار نشدی، ب من کلومیفن داد ماه 4رم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد، همین قرص این و ی دکتر دیگم بهم داده بود ولی اصلا نگفت چیکار کن و چیکار نکن، این اقای دکتر برام توضیح داد، هر ماه زیر نظرش بودم، دمای بدنم و چک میکرد و... 

خدایا بابت فرشته هایی که بهم دادی هزااااااران بااااار شکر... 
استرس به خودت راه نده استرس خیلی بده -حالا دو سال هم زمان خیلی زیادی نیست که 

چه کنم که خیلی استرس و فکر و خیال دارم😢

تا میام بیخیال بشم و زندگیم روال عادی خودشو طی کنه خبر بارداری یکیو میدن و میگن اینم باردار شده، دست بجنبون😔

چه کنم که خیلی استرس و فکر و خیال دارم😢 تا میام بیخیال بشم و زندگیم روال عادی خودشو طی کنه خبر بار ...

ی پیشنهاد بهت بدم؟ ببین من این پیشنهادی و ک بهت میدم تا حالا 10نفر اطراف انجام دادن و ماه اول و دوم ج گرفتن، خود منم ماه دوم ج گرفتم،آب باران نیسان ،تو مفاتیح اعمال ماه رومی و بخون، اب بارون از 24فروردین تا 24 اردیبهشت،اب بارون و جم میکنی روش چند تا دعا میخونی، حتتتتما انجام بدهههه، حتتتتتما، 

خدایا بابت فرشته هایی که بهم دادی هزااااااران بااااار شکر... 
سه تا دکترها چی گفتند ؟؟

گفتن مشکلی ندارید

دکتر اول که آزمایش و پاپ اسمیر و سونو نوشت برام. جوابشو که دید گفت برو تا یه سال اگه باردار نشدی بیا.

بعد که رفتم یه دکتر دیگه واسه شوهرم آزمایش اسپرم نوشت و واسه من پاپ اسمیر. آزمایشهای قبلی رو چک کرد و قرص لتروزول داد. سومی که واسه شوهرم سونو نوشت و به من آمپول hcg و hmg داد.

همشونم گفتن مشکلی ندارید

عزیزم من 4 سال خودم اقدام بودم باردار نشدم، اینجا تو تهران ی دکتر هست ب اسم ایوب خاقانی، من ازش راضی ...

منم واقعا به یکی نیاز دارم که بهم ارامش بده

الان باردار نیستی عزیزم؟

ی پیشنهاد بهت بدم؟ ببین من این پیشنهادی و ک بهت میدم تا حالا 10نفر اطراف انجام دادن و ماه اول و دوم ...

باور کن اردیبهشت همین امسال مامانم آب نیسان جمع کرد و دعاهاشو از روی مفاتیح خوند.میگفت خیلی هم طولانی و زیاد بود. ولی انگار هیچی رو من تاثیر نداره😔