2777
2789
عنوان

تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده بخواد حتا همچین شوخی بکنه باهام هر کی میخاد باشه یکی میزنم تو گوشش تا دفعه آخرش باشه بعدشم ...

واقعا من هم بد ناراحت شدم به قول شما حتی شوخیش هم جالب نیست 

واقعا من هم بد ناراحت شدم به قول شما حتی شوخیش هم جالب نیست 

درسته اما حتمن روبرو کن بعدشم قطع رابطه ارزش ندارن اینطور آدما البته اگه بشه اسمشونو بزاری آدم

بی پناهی یعنی  زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد.... 
میگم باید جلوی همون جمع به صاحب کیف بگی کار تو بوده و گرنه خودم میرم میگم

میگم که بهشون گفته اونایی که میدونستن به من تهمت زده شده میدونن کار من نبوده 

اما یه سری ها اصلا خبر ندارن و فکر میکنن همون جای دیگه گم شده و این طرف منو قسم داده به کسی نگم که کار اون بوده 

[QUOTE=97385150]درسته اما حتمن روبرو کن بعدشم قطع رابطه ارزش ندارن اینطور آدما البته اگه بشه اسمشونو بزاری آدم[/QUOTE]

حتماا😏

و خداوند سر را افريد تا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران حواستون به زندگي هاى خودتون باشه
عزيزم من اگه همچين اتفاقى برام ميفتاد از اون طرفى كه اونچيزو برداشته ميخواستم به اونيكى توضيح بده كه ...

خب منم بیشتر از اون طرف که بهم تهمت زده ناراحتم و یاد خوبی های که براش انجام دادم بیشتر میسوزم 

تازههههععع انقدر خاک تو سرم که زود یادم میره مثلا ۶ ماه دیگه اگه دیدمش یادم نمیمونه که چکارم کرده و این عذابم میده 

خب منم بیشتر از اون طرف که بهم تهمت زده ناراحتم و یاد خوبی های که براش انجام دادم بیشتر میسوزم  ...

عزيزم هيچوقت از كسى كينه به دل نگير ولى اين كينه نگرفتن به اين معنى نباشه كه كارشو فراموش كنى،ميگم من بودم كلا قطع رابطه ميكردم،هركسى يه اخلاقى داره ولى طورى رفتار كن اونى كه بهت تهمت زده شـرمنده بشه

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
چه بی شخصیت.جیغ و داد نکردی سرش؟من بودم میگفتم خیلی غلط اضافی خوردی که تهمت زدی.مگه من آبرومو از سر ...

کلا من آدم بی بخاری هستم هیچ غلطی نمیکنم یعنی میدونی اخلاقم چطوره ؟اون لحظه انگار بهش شوک وارد میشه نمیتونم عکس العمل نشون بدم بعد دو روز اینا میفهمم چی به سرم اومده 

برای همین امشب تاپیک زدم چون میخواستم زنگ بزنم به اون طرف بگم که حق و ناس کرده 

من با روحیه تو اشنا نیستم ولی اگه من بودم جفتشونو یجوری نقره داغ میکردم تا عمر داره منو ببینه لکنت ز ...

روحیه من خاک بر سر لطیفه😐😐مثلا هر کی هر کاری کنه میخوام یه بلائی سرش بیارم بعد به عواقبش فکر میکنم و میگم ولش کن ارزش نداره 

بعد حرص میخورم میگه چرا کاری نکردم که از این غلطا نکنن؟؟؟

تازه پیدکنب چیه اگرم چیزی بگم دست آخر آدم بده منم و همه خوبن 😲😲😲

مثلا چکار میکردی ؟؟؟