2777
2789

سلام دوستان عزیزمن ۲ماه بارداربودم ساک حاملگی رفتم قلبش میزد بعدافتادم به لکه بینی شیافتم استفاده میکردم ولی خدانخواست تو۸هفته بچمواز دست دادم سونودادم گفت ضربان قلب نداره یه هفته بودتوشکمم مرده بودبعد توخونه دردشدیدگرفتم بچه افتاد دوروزپیشم رفتم واسه کورتاژ که شایدچیزی مونده باشه الانم خیلی ناامید شدم اخه چرراانموند😭😭😭

کسی اینجوری بوده؟چه چیزای باعث میشه؟؟

دکترم بهم گفت ۲ماه صبر کن بازاقدام کن مناسبش چند وقته؟؟؟

خیلی میترسم این دفعه بازم مشلکی پیش بیاد😢😢😢😭😭😭

چقدر بد!! انشا... دفعات بعد. صلوت بفرست دلت آروم شه.

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔درکت میکنم عزیزم منم سقط کردم ان شالله بزودی ی نی نی سالم و خوشکل بیادتوبغلت

عزیزم مطمعنی وکتر گف دوماه بعد اقدام کن؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

عزیزم خون غلیظ باعث میشه  ایست قلبی بکنه  یعنی عدم درست خونرسانی بندناف به جنین با مشکل روبه رومیشه و درنهایت بچه خفه میشه و میمیره....سه تا سقط رو اینطوری از دست داد خالم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

منم اين اتفاق افتاد با اين تفاوت كه بعد ايست قلب بعد دوهفته طبيعي دفع شد ،

علت هاي مختلفي داره 

ولي مهم ترينش اينكه رحم جنين هايي كه مشكل داره  از لحاظ كروموزوم رو دفع ميكنه و رشد نميكنه 

و دلت رو بسپار به خدا 

اصلا ناراحت نباش دوباره مادر ميشي 

همين ناراحتي باعث ميشه عقب بيفتي خيلي پشيمونم چرا اون موقع ناراحت شدم