2777
2789
عنوان

۲ماهم بودبچم ایست قلبی کرد کورتاژکردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه باید سربارداری بعدیت اسپرین بخوری

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

عزیزم ناراحت نباش ب این فکر کن شاید میموند ویه بچه مشکل دار بود هم خودش عذاب میکشید هم تو،من بعد سه سالونیم باردار شدم شیش هفته سقط شد ولی دوماه بعد سقط باردار شدم،شمام اقدام کن اما خودتو تقویت کن تو این مدت هم خودت هم همسرت رو

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
منم دوماهمه یسره استرس داشتم همشم میترسم...😥😥😥 تونت خوندم خیلی استرس بده ترسیدم...

ن نترس امکان نداره ادم ۹ماهو بدون استرس بگذرونه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
منم اين اتفاق افتاد با اين تفاوت كه بعد ايست قلب بعد دوهفته طبيعي دفع شد ، علت هاي مختلفي داره  ...

عزیرم چرا کروموزوم مشکل داره؟دلیلش میدونی؟بخاطر غذاس ونرسیدن ب بدن یان؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

بعدشم استارتر چرا رفتی کورتاژ؟ کورتاڙ در صورتی میرن که بقایا  بعده ببست روز هنوز داخل مونده باشه...اکثرا تلاش میکنن کورتاژ نشن چون خودش باعث چسبندگیه در موارد خیلی نادر

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

عزیزم توصیه اولم اینه که اگه میگه دو ماه صبر کن تو ۳ ماه صبر کن تا رحمت محکم شه. و اینکه قبل از بارداری سردی اصلا نخور بعد از بارداری گرمی کم تر بخور. گرمی قبل از بارداری رحم و محکم میکنه اما تو بارداری زیادیش شل میکنه.این ۳ ماهه یه روز در میون دم نوش رایانه بخور با نبات. اگه کیست نداشتا باشهی و مشکل ژنتیک انشالله هیچی نمیشه. من رحمم دو شاخ و کوچیک بود همه دکترا گفتن ۶ ماهگی میفته ولی موند

عزیزم ناراحت نباش ب این فکر کن شاید میموند ویه بچه مشکل دار بود هم خودش عذاب میکشید هم تو،من بعد سه ...

عزیزم دکتر گف دوماه بعد؟؟منم سقط کردم تو چهارهفته و سقط طبیعی،، دکتر گف ۶ماه بمون ۶ماه زیاده برام 

بعد دوماه اقدام کردی با چندمین اقدام باردارشدی؟؟الان بارداری؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
اینم بگم که کمخونی مینورم هستم میشه از اون باشه؟؟؟؟😐😑

خیییییر...