بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرشوهر من هزار دفعه جلو خودم شوهرش رو ضايع كرده و مقايسه كرده با مرد هاي ديگه شوهرش مث سگ ازش حسا ...
من میگم چطوریه ک شوهر خواهرشوهرم اصلا زنش رو تحمل میکنه من یه دیقه نمیتونم با این زن زندگی کنم از بس گنداخلاق وزبون درازه ولی البته جادوجنبل هم زیاد میکنه .احتمالا میگم باجادو دهن شوهره روبسته
از بس تو مغزمون كردن به مردها چيزي نگيد يوقت نگيد فلانه يوقت گله نكنيد فلان و الان و هزار تا چيز ديگ ...
عزیزم الان همسر شما بیاد بهت بگه زن داداشت خیلی از تو بهتره و خانوم تره و زن زندگیه و ... چه حالی بهت دست میده؟ گله کردن هم آداب داره عزیزمن. نمیگیم چیزی نگید که آقا فکر کنه گل و گلابه همه چی و وضعیت بدتر شه، اتفاقا باید محترمانه ولی رک و روراست حرف دل رو گفت. ولی اینکه واسه درست کردنش یکی دیگه رو چماغ کنی بکوبی تو سرش و با تحریک حسادتش بخوای به هدف برسی، نه قشنگه نه جواب خوبی میده.
لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
چه تنوعی گلم وقتی نه پول انچنانی میده دستم چیکارپیتونم کنم وقتی هم بگم از اینجا بریم عصبی میشه
اگه هر راهی رو امتحان کردی جواب نداد، دستشو بگیر ببرش مشاوره. رابطه شما نیاز به درمان داره نه لج و لجبازی و کوبیدن اینو اون تو سر همدیگه. تنوع هم فقط مالی نیست، سعی کن تو خونه شادتر و پر انرژی تر بشی. به خودت و بچه ات برسی، ارتباطت با همسرت رو احیا کنی و با محبت حرفاتو بکنی تو مغزش. بخدا هر مردی با خط و نشون و کولی بازی رام نمیشه اگر هم بشه دایمی نیست و بعد یه چند وقت میزنه زیر همه چی، قلق اغلب مردها احترام و محبته.خیلی از خانوما با رعایت همین دوتا دارن تو زندگیشون پادشاهی میکنن و هرچی بخوان شوهره میگه چشم
لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
اگه هر راهی رو امتحان کردی جواب نداد، دستشو بگیر ببرش مشاوره. رابطه شما نیاز به درمان داره نه لج و ل ...
خب درست میگی گلم. ولی وقتی من از دست فامیلای شوهرم آرامش ندارم تو خونه وهر دیقه یکیشون میخواد ب بهونه مادرشوهرم بیاد وووووو اینقد بدن ک حد نداره .. دیگه آرامش کجاس