2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهرم بگم ک دومادت ازت سرتره و ب خانواده ش میرسه ولی تونه .

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 30 پست
بخدا راست میگی . همه ش تو دل خودم میریزم.. ولی خواهرشوهرم با وجون زبون دازیه بیش از حدش واخلاق گندش ...

خواهرشوهر من هزار دفعه جلو خودم شوهرش رو ضايع كرده و مقايسه كرده با مرد هاي ديگه شوهرش مث سگ ازش حساب ميبره 

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
عزیز من اینهمه راه برای حل مشکلت، شما بدترین رو انتخاب کردی. مقایسه تو زندگی مشترک حکم وارد کردن سم ...

چه تنوعی گلم وقتی نه پول انچنانی میده دستم چیکارپیتونم کنم وقتی هم بگم از اینجا بریم عصبی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهر من هزار دفعه جلو خودم شوهرش رو ضايع كرده و مقايسه كرده با مرد هاي ديگه شوهرش مث سگ ازش حسا ...

من میگم چطوریه ک شوهر خواهرشوهرم اصلا زنش رو تحمل میکنه من یه دیقه نمیتونم با این زن زندگی کنم از بس گنداخلاق وزبون درازه ولی البته جادوجنبل هم زیاد میکنه .احتمالا میگم باجادو دهن شوهره روبسته

من میگم چطوریه ک شوهر خواهرشوهرم اصلا زنش رو تحمل میکنه من یه دیقه نمیتونم با این زن زندگی کنم از بس ...

توام برو دعا بگير برا شوهرت

از بس تو مغزمون كردن به مردها چيزي نگيد يوقت نگيد فلانه يوقت گله نكنيد فلان و الان و هزار تا چيز ديگ ...

عزیزم الان همسر شما بیاد بهت بگه زن داداشت خیلی از تو بهتره و خانوم تره و زن زندگیه و ... چه حالی بهت دست میده؟ گله کردن هم آداب داره عزیزمن. نمیگیم چیزی نگید که آقا فکر کنه گل و گلابه همه چی و وضعیت بدتر شه، اتفاقا باید محترمانه ولی رک و روراست حرف دل رو گفت. ولی اینکه واسه درست کردنش یکی دیگه رو چماغ کنی بکوبی تو سرش و با تحریک حسادتش بخوای به هدف برسی، نه قشنگه نه جواب خوبی میده.

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
عزیزم الان همسر شما بیاد بهت بگه زن داداشت خیلی از تو بهتره و خانوم تره و زن زندگیه و ... چه حالی به ...

واسه اطرافيان ما كه خوب جواب داده 

ازخدا میترسم . میترسم بلای سرمون بیاد

چ بلاييي

دعا براي محبت بگير و دعاي تسخير برا همسرت بگير يخور ع ب حرفت گوش بده منم قراره بگيرم

شوهر من خيلي خيلي بد اخلاقه ديوونم كرده

من میگم چطوریه ک شوهر خواهرشوهرم اصلا زنش رو تحمل میکنه من یه دیقه نمیتونم با این زن زندگی کنم از بس ...

احتمالا اخلاق گندودفقط برا تو بکار میبره برای شوهرش خانوم گل 😁😁اینا لم شوهر و چم و خم شوهر بلدن

احتمالا اخلاق گندودفقط برا تو بکار میبره برای شوهرش خانوم گل 😁😁اینا لم شوهر و چم و خم شوهر بلدن

نه گلم شوهره همه ش دنبال زناست از دست اخلاق گنده زنش ولی خب زنش با دعا شوهرشو بدست گرفته

چه تنوعی گلم وقتی نه پول انچنانی میده دستم چیکارپیتونم کنم وقتی هم بگم از اینجا بریم عصبی میشه

اگه هر راهی رو امتحان کردی جواب نداد، دستشو بگیر ببرش مشاوره. رابطه شما نیاز به درمان داره نه لج و لجبازی و کوبیدن اینو اون تو سر همدیگه. تنوع هم فقط مالی نیست، سعی کن تو خونه شادتر و پر انرژی تر بشی. به خودت و بچه ات برسی، ارتباطت با همسرت رو احیا کنی و با محبت حرفاتو بکنی تو مغزش. بخدا هر مردی با خط و نشون و کولی بازی رام نمیشه اگر هم بشه دایمی نیست و بعد یه چند وقت میزنه زیر همه چی، قلق اغلب مردها احترام و محبته.خیلی از خانوما با رعایت همین دوتا دارن تو زندگیشون پادشاهی میکنن و هرچی بخوان شوهره میگه چشم

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
اگه هر راهی رو امتحان کردی جواب نداد، دستشو بگیر ببرش مشاوره. رابطه شما نیاز به درمان داره نه لج و ل ...

خب درست میگی گلم. ولی وقتی من از دست فامیلای شوهرم آرامش ندارم تو خونه وهر دیقه یکیشون میخواد ب بهونه مادرشوهرم بیاد وووووو اینقد بدن ک حد نداره .. دیگه آرامش کجاس