2777
2789
عنوان

آینده این زندگی چیه

171 بازدید | 9 پست

ی سری مردها اهل زندگی با زنشون هستن ولی دوسدخترم دارن. اون مردی ک هی ب زنش میگ بچه دار نشیم.و حیف من اهل دختربازی نیستم. و همش میگ پولداربشم برمیگردم شهرم.نیای هم خودم میرم اگرم بچه داشته باشیم اونم با خودم میبرم. یبارم گفته طلاقت میدم ده سال پول جمع میکنم میرم شهرم ( میشه46ساله اون‌وقت )دختر بیست ساله میگیرم. یبار میگ از تبریز ایندفه میگیرم یبار میگ از تهران میگیرم. من مشهدیم خودش سهرستان خ کوچیک تو شمال. از آینده ام ناامیدم. چکارکنم. اصلا امیدی ب این مرد هست بااین حرفهایی ک میگ. شدیدا پولدوسته.میگ همجی پوله هیچی دیگ مهم نیس. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه تایپک هاتو هوندم 

ببخشید اصلا بچه دار نشو به هیچ عنوان 

چرا پرورش کردید 

مادرت باید یهم الرثتو رو پیش خودش نگه میداشت نه باهاش اجاره خونه شما رو رد کنه کار خودتون اشتبه بود 

چرا باید شما دسما بگیری و..   

به این شوهر امیدی نیست مگه شما ازدواج سفید کردید که ایجور برخورد میکنه 

شما قبل از اینکه زنش شدی باید از زن اولش تحقیق میکردی 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
این مرد زندگی نیست. معلومه از مردم شهر شما هم خوشش نمیاد. اگه میدونی داره بهت خیانت میکنه جدا شو

خیانتو نمیدونم.میگ من اهل خیانت نیستم. الان این دردم نیس. مشکلم اینک انگار فقط منتظره ک پول پله ای بهم بزنه بره. من مشهدم شب ولادت امام رضا انقد غر زد ک چرا انقد شربت کم میدن انتظار داشتم بیشتر باشه مشهدیا فلان بهمانن. هرچی بشه حتی غیرمنطقی ربط میده ب مشهدی بودن.میگم اونا مشهدی اصیل نیستن.کلا ازدواج دوتا شهر خ خ اشتباهه.

خیانتو نمیدونم.میگ من اهل خیانت نیستم. الان این دردم نیس. مشکلم اینک انگار فقط منتظره ک پول پله ای ب ...

حدسم درست بود. هر جور صلاح میدونی. فعلا به هیچ عنوان بچه دار نشو

مشاوره برو اگر دوسش داری 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
عزیزم همه تایپک هاتو هوندم  ببخشید اصلا بچه دار نشو به هیچ عنوان  چرا پرورش کردید  ...

بعد عقد فهمیدم یمدت زن سابقشو صیغه کرده باز ول کرده اومده سراغ من. بیست روز قبل عقدم دودل شده ب اون پیام داده قرار ازدواج بذارن باز دیده نه اون چادری نمیشه و شرط خونهذماشین خریدن هنوز داره. ولش کرد اومد سراغ من. ولی همون روز درباره من ب زنش گفته مثلا مشورت کردن😑عکسمو فرستاده واسش گفته زشتم😑علت جداییمون پرسیده گفته شوهرش معتادبوده گفته شاید دروغ میگ زنه خرابه😑😑منک واگذارش کردم بخدا. اون خانم رو. بعد ازهمچی آدمی مگ میشد تحقیق کرد