2777
2789
عنوان

دیواره یخچالم یخ میزنه😭😭توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 14271 بازدید | 76 پست

ببنید یخش چه قلبمه اس😨😨

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
صفحه دیجیتالیه دمای داخل یخچالت رو نشون میده. یخچالت مشکل داره وگرنه باید دمای داخلش همون 4 باشه. بر ...

پس زنگ میزنم نمایندگی ممنون از کمکت

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه توروخدا

عکس یخ رو گذاشتم بالاتره نگا کن 

دایره تنظیم دمای داخل میگم روی شماره ۳ هست.روی در یخچال دمای ۱۳ تا ۱۶ رانشون میده بستکی به اینکه زیا ...

اون سیزده تا ۱۶ هر چی هست دمای داخل یخچال نیست 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
چراردهمه یخچال ها همینه دیکه.نمایندگی تنظیم کردگفت بزار روهمین باشه

نپرسیدی این ۱۶ درجه چیه ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
گفت دمای یخچال وفریز هست وقتی زیاد بازوبست میکنم یا کمتر تغییر میکنه

اون منفی ۱۶ درسته 

ولی ۱۶ و ۱۳ دمای هوای بیرون توی بهاره ، به نظرت دمای هوا توی بهار برای مواد غذایی مناسبه ؟ 

نمیگم یخچالت مشکل داره ها 

اینجوری هم که توضیح دادی یخچالت داره خوب کار میکنه و دماش مناسبه ، ولی اون دماسنجه دمای واقعی رو نشون نمیده ، که اهمیتی هم نداره . 

عکس یخ رو گذاشتم بالاتره نگا کن 

خداصبر بده واقعا معضلی هست واسه خودش

حرف زدن که بلد نیستی🥴حرف نزدنم کلا بلد نیستی🤐خطاب به بعضی کاربرا😒 عقده ای یعنی کسی که امضامو بر علیه خودم استفاده کنه😅
خداصبر بده واقعا معضلی هست واسه خودش

دقیقا😔😔😔😔

نه دیواره اش یخ زده روی همون سوراخ ها که برا ما سوراخ نداره یه حا قلبمه یخ میزنه به اندازه دوازده سا ...

سلام عزیزم یخجال منم همین مشکلو داره الان تاپیکتو خوندم یخجالت درست شد

مشکلش چی بود؟

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی