2777
2789

سلام دوستان واسه جهازم از اون شیرینی خوری ها گرفتم ..مادرشوهرم گفت از مد افتاده ..کسی هس ک امسال خریده باشه؟

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مادرشوهرتون حرفش زشت بود از نظر من دخالت محضه. عزیزم اتفاقا قشنگن اونا

غیرمستقیم گفت

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کل بوفه ام برای جهازم از اونا بود،14سال پیش،الان هم بوفه هم اونا قدیمی شده،اما من برای مهمونای خودمونی ازشون استفاده میکنم خوشگلن آخه هرچند قدیمی شدن دیگه توبوفه چیزای جد یدتر گذاشتیم هرچند خود بوفه هم مد نیس  

سراسر زندگی من معجزه بود 
من کل بوفه ام برای جهازم از اونا بود،14سال پیش،الان هم بوفه هم اونا قدیمی شده،اما من برای مهمونای خو ...

میگم ها قدیمیه 😄ولی بازم میفروشن من چیکار کنم قبلا ندیده بودم خونه کسی

عزیزم چند خریدی؟ 

من قبل گرونی ۸۰ تومن دادم میوه خوری ۸۰ تومن شیرینی خوری ۸۰ تومن کشکول آجیل ۳۲۰ هم صبحانه خوریش

من کل بوفه ام برای جهازم از اونا بود،14سال پیش،الان هم بوفه هم اونا قدیمی شده،اما من برای مهمونای خو ...

میشه عکسشو برام بفرستین؟