2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوستان نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون صحیحه ولی باید شرایطشم باشه من اصلا شرایطشو ندارم دانشجو هستم و از نظر اقتصادی هم الان برامون ...

باردار نيستي خيالت راحت.ازين به بعد سفت و سخت جلوگيري كنين

و خدایی که به شدت کافیست....
منفی بود زدم 

پس نیاز به صبر هست. یکی دو روز دیگه صبر کن ان شاالله که خیره

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خانوما یه سوال داشتم خوردن مفنامیک اسید روی بارداری تاثیر منفی نداره ؟؟ یا نشستن زیاد برا لانه گزینی بد نیست ؟؟ من شاغلم از صبح تا ظهر رو صندلی میشینم . خطر نداره برام ؟؟

دقیقا همینکارو میکنم که اینقدر استرس نکشم،ان شاءالله خدا به شما هم به همین زودیا نی نی بده

باردارم عزيزم.همش ميام ني ني سايت ميبينم ميان از سقط و بچه ي مشكل دار حرف ميزنن استرس ميگيرم.فقط اين ٦ماه باقي مونده تموم شه و بچم سالم به دنيا بياد ديگه هيچي از خدا نميخوام.ميترسم از استرس ديوونه شم

باردارم عزيزم.همش ميام ني ني سايت ميبينم ميان از سقط و بچه ي مشكل دار حرف ميزنن استرس ميگيرم.فقط اين ...

ای جانم،بد به دلت راه نده ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا میاد و بغلش میگیری واسه ماها هم دعا کن،شما بارداری دعات گیراست

ای جانم،بد به دلت راه نده ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا میاد و بغلش میگیری واسه ماها هم دعا کن،شما ...

چشم عزيزم.ايشالا هروقت دلت بخواد زودي مامان شي.هروقت شرايطشو داشتي و دلت خواست

من تنبلی دارم ولی همیشه ۲۸روز بود تااینکه شروع به اقدام کردم که یامیشم یانمیشم بعیدامپول بزنم این ماه بیخیال اقدام شدم ولی بازپریود نشدم ولی دردش دارم اخه قراربودامروزبشم بشدم زیردلم وکمردردمیکنه.

بنظرتون بازبرم دکتر.