سلام من دیروز ۲ روز از پریودم گذشته بود بی بی چک مدیکور زدم یه هاله کم رنگ انداخت چند ساعت بعدش یه مارک دیگه به اسم زیموها زدم منفی شد امروزم یکی دیگه زدم به اسم رز اونم منفی شد الان نمیدونم به کدوم اعتماد کنم،زیادم شنیدم مدیکور مثبت کاذب نشون میده😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما یه سوال داشتم خوردن مفنامیک اسید روی بارداری تاثیر منفی نداره ؟؟ یا نشستن زیاد برا لانه گزینی بد نیست ؟؟ من شاغلم از صبح تا ظهر رو صندلی میشینم . خطر نداره برام ؟؟
دقیقا همینکارو میکنم که اینقدر استرس نکشم،ان شاءالله خدا به شما هم به همین زودیا نی نی بده
باردارم عزيزم.همش ميام ني ني سايت ميبينم ميان از سقط و بچه ي مشكل دار حرف ميزنن استرس ميگيرم.فقط اين ٦ماه باقي مونده تموم شه و بچم سالم به دنيا بياد ديگه هيچي از خدا نميخوام.ميترسم از استرس ديوونه شم
من تنبلی دارم ولی همیشه ۲۸روز بود تااینکه شروع به اقدام کردم که یامیشم یانمیشم بعیدامپول بزنم این ماه بیخیال اقدام شدم ولی بازپریود نشدم ولی دردش دارم اخه قراربودامروزبشم بشدم زیردلم وکمردردمیکنه.