2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوستان نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 42 پست
خانومی شما که بارداری لانه گزینی چه علائمی داشتید؟؟؟ قبل موعد پریودتون؟؟؟

من فقط درد داشتم مثه پريودي.يه بارم به ذره ترشحم خوني شد.همين.الانم درد دارم .هفته ي ١٣ام

و خدایی که به شدت کافیست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشا.. که نینیدار بشی گلم .  من ماه سوم اقدامم . ماه قبل ده روز پریودم عقب افتاد این ماه ده رو ...

ممنون عزیزم ,ان شاالله که بارداری و علائمت هم میگه بارداری.. میگن لکه بینی لانه گزینی ۷ تا ۱۰ روز بعد از لقاح اتفاق میفته,من دوره هام ۲۵ روزست.. و فک کنم هنوز مونده تا اون.. اگر اتفاق بیفته. اما فک کنم شما لک لانه گزینی داری . فقط تا دو سه روز بیشتر نیست و زود تموم میشه,گاهی هم فقط یه لکه میبنی و تموم , ان شالله باردار باشی عزیزم🤗😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

این حرفو نزن شوهر من اینقد این جوری میگفت مثه شما، الان پنج ماهه داریم اقدام میکنیم نمیشه☹

حرفتون صحیحه ولی باید شرایطشم باشه من اصلا شرایطشو ندارم دانشجو هستم و از نظر اقتصادی هم الان برامون خیلی سخته😔

من فقط درد داشتم مثه پريودي.يه بارم به ذره ترشحم خوني شد.همين.الانم درد دارم .هفته ي ١٣ام

امن 30 برج باید پریود بشم . دقیق دوروزه لکه بینی دارم . ترشحات قهوه ای مایل به قرمز . که به نوار نیاز نیست حتی با ادرار میره . سینه هامم درد داره دلمم درد میکنه و ول میکنه وو میگیره . بنظرت لانه گزینیه ؟؟؟ 

ممنون عزیزم ,ان شاالله که بارداری و علائمت هم میگه بارداری.. میگن لکه بینی لانه گزینی ۷ تا ۱۰ روز بع ...

انشا.. عزیزم الان دوروزه . دعا کنین برام من عااااشق بچم . خخخخخ اگه دست من بودهااااا چهار پنج تا میاوردم خخخخخ

امن 30 برج باید پریود بشم . دقیق دوروزه لکه بینی دارم . ترشحات قهوه ای مایل به قرمز . که به نوار نیا ...

خب یه بی بی چک بزن عزیزم.احتمال زیاد لانه گزینیه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

انشا.. عزیزم الان دوروزه . دعا کنین برام من عااااشق بچم . خخخخخ اگه دست من بودهااااا چهار پنج تا میا ...

ای جان😍 انشاالله بارداری گلم 🌼🌼🌼خدا فرزند سالم و زیاد نصیبت کنه🙏😍😉😊