2777
2789
عنوان

به کمکتون خواهرانه نیاز دارم

179 بازدید | 29 پست

سلام من 6ساله ازدواج کردم و دوتا لچه دارم اولی دوسالو نیم و دومی 3ماهه.دومی اتفاقی حامله شدم.شوهرم میگه چرا عوض شدی چرا نمیتونی عین قبل باشی.من تنهام مامانمو خونوادم هر دفعه بی دلیل یه دعوا راه میندازن میرن یه مدت نمیان.خونواده شوهرمم به دخترشون چسبیدن.شوهرم 7صب میره تا 5عصرسرکار.من توخونه دائم بابچه هاتنهام جایی نمیتونم برم خستم میکنن.صبرم کم شده شوهرمم میگه چرااینقد بدقلقی اینم بگم شوهرمم ادم کم صبریه فوری دعوا راه میندازه شده اما من با تمام خستگی و سختی تاحالا کارای خونم نمونده خونه مرتب لباسا اماده غذا حاضر اما نمیدونم اون چی میخواد دیگه دردش چیه لطفا راهنماییم کنید منم جای خواهرتون.

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت به خودو نیاز داره نه کارای خونت به خودت برس وقتی میاد شاد و بشاش  و پر انرژی باش.تمام انرژیتو نزار واسه کار خونت یه وقتایی کارگر بگیر عوضش استراحت کن که وقتی میاد خونه شمارو با انرژی ببینه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
باهاش حرف بزن درد و دل کن  شوهرت بهترین همدمته و نزدیک ترین ادم روی زمین بهت

امتحان کردم یا اغلب خوابش میبره.یا میگه من خودم غم دارم گاهی هم وسط حرفم میپره دردای خودشو میگه.اصلا گوش نمیده اخرش به دعوا منتهی میشه

عزیزم بهش بگو درچه زمینه...یکی یکی بگو مثلا بگو من نمیخوام کم تو وزندگیم بذارم..ازصبح مرتب میکنم تمیز میکنم ظرف میشورم به بچه هامیرسم غذامیپزم تاوقتی تو میای همه چی روبه راه باشه خالااگه میشه بگو توچه زمینه ای کم میذارم...

شاید بهش از اون نظر نمیرسی

نه اونجوری هم کاملم دلش میخواد همش بهش برسم مثلا امروز سردرد داشتم و خون دماغ شدم بهش گفتم بچه هارو نگه دار دعوا راه انداخ دارم خفه میشم از بغض

یک زن میخاد

یه زن ک غیرکارخونه به خودش برسه زن بودن طنازی طراوت بلد باشه ب خودت برس شیکو شاد باش محیط خون رو شاد کن 

کار ک میکنی خسته میشی بچه ها اذیتت میکنن شاید تحمل تو هم کم شده شاید تو هم مثل قبل نیستی 

ببین مشکل کجاست

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

حس بدی به شوهرت نداشته باش

اونم خسته میاد توقعات خودش رو داره

شمام خسته و تنها با کارهای تکراری، توقعات خودت رو داری

بهترین راه اینه آروم بشینی کنارش با لحن آروم بگی شرایطم خسته کننده شده. تنهام.. همه چیز برام تکراریه

بدون شک خودش بهت یه راه حل هایی میده

در ضمن این همه مراکز بازی و خانۀ بازی هست، چرا با بچه هات نمیری اونجا

امتحان کردم یا اغلب خوابش میبره.یا میگه من خودم غم دارم گاهی هم وسط حرفم میپره دردای خودشو میگه.اصلا ...

خب همین درسته دیگه شما از مشکلاتت برای اون بگی اون برای شما بگه 

بعدم مطمئن باش خونه ی تمیز و مرتب از فضای گرم و صمیمی خونه مهم تر نیست 

واسه مرتب بودن هیچ وقت دیر نمیشه

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
عزیزم شوهرت به خودو نیاز داره نه کارای خونت به خودت برس وقتی میاد شاد و بشاش  و پر انرژی باش.تم ...

واقعا گاهی کم میارم من خیلی تنهام هیچکس بهم سر نمیزنه