2777
2789
عنوان

به کمکتون خواهرانه نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
امتحان کردم یا اغلب خوابش میبره.یا میگه من خودم غم دارم گاهی هم وسط حرفم میپره دردای خودشو میگه.اصلا ...

خب اونم تحت فشاره کمکش کن با ملایمت هر مردی یه قلقی داره

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا گاهی کم میارم من خیلی تنهام هیچکس بهم سر نمیزنه 

حق داری عزیزم ک خسته شی.ولی من جات بودم بیشتر واسه خودم وقت میذاشتم تا کارای خونه‌.البته نمیگم خونن کثیف باشه‌ها

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه روز بچه هارو بذار یه جایی باهم برین بیرون شام گردش و باهم حرف بزنین شب هم یکم تنها باشین تو خونه بعد بچه هارو بیارین جواب میده 

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
یه روز بچه هارو بذار یه جایی باهم برین بیرون شام گردش و باهم حرف بزنین شب هم یکم تنها باشین تو خونه ...

کسی نیس جای مادرشوهرم گذاشتم رفتم تا خونه جدیدو ببینم اومدم دیدم بچه تنها گریه میکنه خودشم ک خونه همسایه.

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

شوهرا فقط غذا و پخت و پز و شستشو نمیخوان 

تمیزی و اوکی بودن خونه براشون مهمه. اما بیشتر مر ا دلشون میخواد از سر کار ک میان با زنشون چای بخورن بگن بخندن. زنش براش لباس خوشگل بپوشه آرایش کنه. به خودش برسه 

همه چیز خونه نیست عزیزم سعی کن بفهمی چی ازت میخوادمن  دارم تجربمو میگم وقتایی ک نیازای شوهرمو همه جوره برطرف میکنمو میگم میخندم شادم بیشتر دوستم داره حتی تو کارای خونه هم کمکم میکنه .بنظرم  مردا یه زنی ک بیشتر به خودشون میرسن و شیکن و جذابن و بیشتر از تمیزی خونه دوست دارن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

به نظرم ببينين قبلا چطور بودين 

گفته مثل قبل باشين شايد قبلا سرزنده تر و شاد تر و پرانرژي تر بودين شمام تو خلاصه براش توضيح بدين الان شرايط سخته با دو تا بچه و كار خونه يكم مدارا كنن يا اگه پيشنهادي و كمكي به نظرشون ميرسه بگن 

اين خيلي خوبه كه به خودتون توجه دارن و متوجه تغيير شدن

اصلا سوال جوابش نکن

اعلام نکن که میخوای تغییر رویه بدی.خودت تصمیم بگیر و بدون اینکه بهش بگی ایرادم چیه و میخوام برطرفش کنم و فلان،کارتو شروع کن

میدونم بچه داری خستت میکنه،کارای خونه رو کم کن واسه خودت.قرار نیست خونه همیشه برق بزنه.بجاش خودتو خوشگل و خوشبو کن.وقتی کمتر کار کنی و بیشتر به خودت برسی ناخوداگاه حالت و روحیه ات بهتر میشه.شادتر و سرحال تر میشی.بقول شوهرم بهم میگه حال تو تاثیر مستقیم داره روی حال من.حالا توهم وقتی حال خودت خوب باشه و خسته و داغون از کار خونه نباشی، با روی خوش تری میری سراغ شوهرت.درد و دل هم نکن 

اون از تو سرحال بودن قبلت رو میخواد منتها نمیدونه چرا نیستی و نمیدونه چجوری برت گردونه به حالت قبل.وقتی خودت روی خودت کار کنی اول حال خودت بهتر میشه،بعد حال شوهرت بهتر میشه،همین باعث میشه تو بیشتر از خودت و زندگیت راضی باشی

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
کسی نیس جای مادرشوهرم گذاشتم رفتم تا خونه جدیدو ببینم اومدم دیدم بچه تنها گریه میکنه خودشم ک خونه هم ...

اگه امکانش بود خیلی خوب بود بیشتر به شوهرت توجه کن مردا از بچه ها بیشتر توجه میخوان سعی کن تنوع ایجاد کنی تو خونه چهره خودت لباس پوشیدنت نحوه برخوردت

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

ببین یکم از کار خونت کم کن مثلا هروز جارو نکن  

یه وقتایی غذا بیشتر بپز بزهر فریزر موقع هایی ک حالت مساعد نبود همونو در بیاری گرم کنی لازمم نیست ک بدونه 

خوتو خسته نکن ک‌از پا بیوفتی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

برا كاراي خونه يكي بيار كمكت باشه ترجيحا شوهرت متوجه نشه 

و كمي استراحت كن

ظاهرا مرتب نبودن يا بودن اوضاع خونه چيزي نيست ك برا شوهرت مسئله شده

خستگي روحي خودت هست ...  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

دراين صورت شما عالي هستين 

لطفا يه تاپيك بزنين چطور به همه چيز ميرسين

شايد ايشون خسته ان و تحت فشار كاري و مالي  

شما از حرفاشون به دل نگير  و پر قدرت ادامه بده 

به نظرم از خودش بپرسين