2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 88 پست
منم هی خودمو دلداری میدم میگم ادم پس انداز نکنه بهتره تا این ک بخواد قرض کنه از مردم..من توهین نمیکن ...

اختیار داری گلم

حرفاتون خیلی قشنگن،،،ولی بخدا یجورایی ب اصرار شوهرم میرم خرید اینجور چیزا،،،چون ی هفته تنهام میخواد اینجوری خوشحالم کنه،،،آدم فو قالعاده استرسیم پوستم خیلی خراب شده شوهرم گفت ب خودت برس ،،،،منم آبرسان و شوینده و اینا میخرم

عزیزم من برعکس بقیه اتفاقا میگم خوبه خرج لوازم ارایش، ادکلن، شوینده و... میکنی چون واقعا برای زن لازمه. زن همیشه باید تمیز و خوشبو و باشه و به زیباییش اهمیت بده. تنها راه حلش اینه که خودتو مقروض کنی یا یه ماشین بخرید قسط بدید یا وام بگیرید یا طلا اقساطی بخرید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بابا هزاربرابر از وام بهتره...شاید ۲تومن کم باشه ولی این ک یدفعه تو قرعه کشی درمیاد و ادم خرج می ...

اره یبار اوایل ازدواج شرکت کردم اسممون درومد فوری باهاش فرش خریدم چقدرم خوشحال بودیم انگار پولو کادو بهمون دادن

اختیار داری گلم حرفاتون خیلی قشنگن،،،ولی بخدا یجورایی ب اصرار شوهرم میرم خرید اینجور چیزا،،،چون ی ه ...

لطف داری عزیزم..دقیقا منم شوهرم هفته ای یروز خونس همش میخواد جبران کنه فقط میگه بخر منم میگم عزیزم فعلا چیزی لازم ندارم میخوای پولشو بذاریم کنار بعدا ک لازم داشتم بخرم..شاید اصلا نخرما ولی خب بالاخره زندگی منم هست باید اینجوری مراعات کنم..شوهر منم بااصرار این ماه ۳بار شام رفتیم بیرون یا واسم ادکلن و روسری خرید..ولی خب من همیشه اینم میگم ک چیزای خیلی واجبو بخریم بعدش شروع کنیم ب مراعات و پس انداز

عزیزم من برعکس بقیه اتفاقا میگم خوبه خرج لوازم ارایش، ادکلن، شوینده و... میکنی چون واقعا برای زن لاز ...

قربونت دوست گلم

اره ب قول شما اینجوری فایده نداره اول از همه برم دنبال ی جمعیه ک لااقل سود وام پرداخت نکنیم بشه ی پس انداز کرد

اره یبار اوایل ازدواج شرکت کردم اسممون درومد فوری باهاش فرش خریدم چقدرم خوشحال بودیم انگار پولو کادو ...

اره مخصوصا ک زودم درمیاد...ماام یبار گذاشتیم زود دراومد ی موتور خوب خریدیم

لطف داری عزیزم..دقیقا منم شوهرم هفته ای یروز خونس همش میخواد جبران کنه فقط میگه بخر منم میگم عزیزم ف ...

اره  واقعا،،،،تو این زمونه باید حواست ب زندگیت باشه که محتاج دیگران نشی ،،،،از خیلی چیزا باید زد ک خیلی معمولی زندگی کرد

اختیار داری گلم حرفاتون خیلی قشنگن،،،ولی بخدا یجورایی ب اصرار شوهرم میرم خرید اینجور چیزا،،،چون ی ه ...

حتما به پوستت برس اگه زیبایی یه زن یکم خراب بشه توی روان زن و شوهر اثر میکنه. و وقتی شوهرت میخواد برات چیزی بخره نگو نه چون مرد از لحاط روانشناسی نیاز داره که خرج کنه برای زنش. سعی کن وقتی میبرتتون خرید چیزای ضروری و لازن بخری یا یه تیکه کوچک طلا بخر

حتما به پوستت برس اگه زیبایی یه زن یکم خراب بشه توی روان زن و شوهر اثر میکنه. و وقتی شوهرت میخواد بر ...

ن اصلا عادت ندارم بزنم تو ذوقش ،،،باوجود این شرایط خیلی بد ولی بازم باید حواسمون ب خودموم باشه،مخصوصا خانما ک خیلی شکنندن

ای جانم مبارکتون باشه،،،اره زود بیاد خیلی خوشمزه تره

البته بازم فروختیمش کلا ب فنا رفتا😂😂😂ولی بازم این مدل پس اندازا خوبن...من دو سری قلک گذاشتم همونجوری ک اول ماه مثلا ۱۰۰مینداختم بقیه مواقعم خرد خرد...تو ۴ماه ۵۰۰و خرده ای شد