2777
2789
عنوان

قلبم پر از درده

437 بازدید | 15 پست

نمیدونم چکار کنم دیگه اصلا در توانم نیست این همه غصه ، بغض تو گلومه قلبم داره از درد کنده میشه نمیتونم تحمل کنم دیگه خستم خیلی خستمه دو ساله رنگ خوشی ندیدم دو ساله فقط تو راهم دو ساله فقط تو راه بیمارستان تنم پر از درده روحم خستس دو ساله غم پسرم جیگرم میسوزونه دلم به بعدی ها خوش بود ولی خدا اونا رو یجوری گرفت پسرم ک بند ناف شد عذاب زندگیم و رفت و بعدش کفتن پوچه ولی نبود اونم رفت باز باردار شدم اونم خارج از رحم و درد و عمل و .... دیگه خستم متنفرم از بلاهای ک سرم اوردن تو زایشگاه ها از بس معاینم کردن از بس دستکاریم کردن از خودم بیزارم خیلی دلم شکسته یا امام رضا هر سری دعا میکنم میگم تولدم یا تولد شوهرم یا سالگرد ازداجم یا فلان فلان بچم باشه از بس ک پررو هستم عار ندارم نمیفهمم خدا دوس نداره بهم بده بازم با این وجود امید دارم اخه چقدر پررو هستم دکترا میگن فقط چند درصد کم اینطور میشن ک خدا بخاد کلا شامل من میشه دلم.گرفته مینویسم ک خالی بشم اخه داغ های دلم کجا بزارم غم قبر کوچک پسرم کجای دلم بزارم خدا هیچ مادری امتحان نکن خدا مرگ فرزند خیلی سخته چجور دلت میاد خدا من ادمی نیستم ک امتحان کنی بسته ۳ بارم دستم خالیه دلت به رحم بیاد توان ندارم خدااااااا

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

صبورباش جانا...خدا بهت میده...منم سالها نازایی کشیدم...

مامان منم ۵ تا بچشو بعد دنیا اومدن خاک کرده اما الان ۳ تا بچه داره که همه حسرت زندگی و موفقیت هاشونو میکشن...چرا فکر میکنی خدا دوست نداره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی فامیل داشتیم مثل شما بود دوتا بچه هاش تو شکمش وقتی شکل گرفتن مردن ولی الان دوتا بچه ی خوشگل داره ناامید نشو عزیزم..ایشالا خدا بهت ی فرزندخوشگل بده امیدتواز دست نده❤

شاید نصلحتی تو کارته، به خدا شک نکن، برات انشالله بهترینو رقم بزنه تا غم فرزندتم سبک بشه نازنین ❤

چی بگم عزیزم دیگه در توانم نیست ممنونم از ارزوی خوبت 

صبورباش جانا...خدا بهت میده...منم سالها نازایی کشیدم... مامان منم ۵ تا بچشو بعد دنیا اومدن خاک کرده ...

خدا حفظشون کنه نمیدونم بخدا خستم 

ی فامیل داشتیم مثل شما بود دوتا بچه هاش تو شکمش وقتی شکل گرفتن مردن ولی الان دوتا بچه ی خوشگل داره ن ...

ممنونم عزیزم فدات 

يه دوست دارم ماماس دو تا بچه هاش بر اثر يه بيماري ناشناخته تو سن دو سالگي فوت ميكنن(تو فاصله چهارسال)بچه سومشون ٦ سالش كه ميشه برا تشكر از امام حسين كه اينو ديگه نگه داشته براشون ميبرن پابوسش كربلا درست سر سفره حضرت رقيه بچه شون به مامانش ميگه ماما تشنمه اب بده بهش اب ميدن بعد از خوردن اب ميميره...تصور كن رفته بودن پابوس با يه جنازه رو دست برگشتن جاي اون زن بودن خيلي سخته بايد صبور باشيم

تكرار نميشوي💞
يه دوست دارم ماماس دو تا بچه هاش بر اثر يه بيماري ناشناخته تو سن دو سالگي فوت ميكنن(تو فاصله چهارسال ...

اره واقعا خدا بهش صبر بده هر چند اون.مادر تا اخر عمر دیگه پا نمیگیره

چیشد گلم باردار نیستی

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
سلام دوست خوبم نه متاسفانه دیگه اصلا اقدام نرفتم از عمل اخر 😔

ینی اصلا اقدام نمیکنین؟

دکترا تشخیص ندادن چرا اینجوری میشه؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..