ی عروس عمه دارم فوق العاده رواعصاب.تو این مدت خودشو ازچشم همه انداخته ازبس سمج و کنه.بسیار دروغگو و خبرچین.حالا ی چندبار ما باهاشون رفتیم بیرون.بار آخری ک رفتیم بیرون غذا نخوردیم سر راه وسایلشو گرفتیم رفتیم خونه اونا سوسیس بندری درست کردیم.حالا از اونروز مدام زنگ میزنه ک مارو شام دعوت کن.درحالی ک من عروس بودم همه پاگشام میکنن هنوز این خانم پاگشامم نکرده بخاطر اون روز مدام زنگ میزنه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان
چقد پرروان مردم.ببخشید اینجوری میگم ولی واقعا همینن.شما هم اگه بازم زنگ زد بگو باشه شب تشریف بیارید ...
انقد اینجوری گفتم بهش میخنده فقط.یبار چند روز جوابشو ندادم آخر عصبانی شدم گفتم چ کار واجبی داری زنگ میزنی روزی پنج بار ی مدت ادم شد سه روز بعد شروع کرد