2777
2789
عنوان

چ جوری جواب این عروس عممو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 48 پست
میدونم ک دعوتش کنم فرداش زنگ میزنه دعوتمون میکنه هم عروس عمه خودمه هم شوهرم.کلا اهل فوضولیه فقط میخو ...

😲😓🤔خدا کمکتون کنه.بااین حال خیلی مراقب زندگیتون باشین.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
اره بخدا.میدونم عزیزم منم توقع ندارم ازش ولی باید بدونه ک نباید ازمن توقع مهمون کردن داشته باشه دروا ...

چقد پرروان مردم.ببخشید اینجوری میگم ولی واقعا همینن.شما هم اگه بازم زنگ زد بگو باشه شب تشریف بیارید خونه ما ولی الان تو خونه چیزی نداریم بتونیم ازتون پذیرایی کنیم لطف کنید سر راهتون  یه چیزی بگیرید دورهمی بخوریم تمام:|

یه جمنای مغرور و خاص🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن به شوهرش بگو فلان رورگز بیایید خونمون به خانتم بگو دیگه تاکید نکنه 

خودمم تو فکرش بودم برعکس خودش شوهرش اصلا اینجوری نیس اگ بگم اینجوری گفته چپ و راستش میکنه بعدم نمیان ی دلخوری پیش میاد

دعوت کن تموم شه بره

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 
خودممم میدونم عزیزم ولی سریشه ابرومو میبره ازبس زنگ میزه خونه مامانم و مادرشوهرم.

یه بار الویه درست کن ببرش پارک بده ب خوردش بگو بفرما جیران شد

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چقد پرروان مردم.ببخشید اینجوری میگم ولی واقعا همینن.شما هم اگه بازم زنگ زد بگو باشه شب تشریف بیارید ...

انقد اینجوری گفتم بهش میخنده فقط.یبار چند روز جوابشو ندادم آخر عصبانی شدم گفتم چ کار واجبی داری زنگ میزنی روزی پنج بار ی مدت ادم شد سه روز بعد شروع کرد

حالا من به اصل قضیه کار ندارم ولی واقعا از پسر عمه توقل دارید پاگشا کنه؟

اصلا توقع ندارم من.ولی فامیل ما همه اینجورین.همه مارو دعوت کردن ماهم اصلا از اینا توقع نداشتیم.اما این حرکتش خیلی حرصمو دراورد باخودم گفتم واقعا ازمن توقع داره دعوتش کنم

یبار دعوت کن خودتو خلاص کن ولی اصلا ب خودش هم ز نزن 

خیلی شیک زنگ بزن شوهرش بگو. خانمت خیلی اصرار. ب خونه ما داره ببخشید شرایطش نبود این اخر هفته تشریف بیارید

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود