2777
2789
عنوان

چ جوری جواب این عروس عممو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 48 پست

بی خیال بابا. این میشه برات درس عبرت که دیگه باهاش رفت < امد نکنی. دعوتش کن همون سوسیس بندری رو براش درست کن. حرص هم نخور.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اين جور ادما فقط بايد قطع رابطه كرد ولاغير😐

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
هر روز میزنگه ک کی دعوت میکنی.ازبس رفته بود رو اعصابم گفتم بابا سوسیستونو پس میدیم صبر داشته باش.پرو ...

بابا دعوت کن یه شام بهش بده بچه خوابش ببره😅حالا شایدم دوستون د ااره شما نیمه پر لیوانو ببین😅

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
یبار دعوتش کن تموم شه بره. رفتی بندریو زدی به بدن حالا میخوای جواب دندون شکن بهش بدی بنده خدارو  ...

اره والا.شوهرمم میگ باید دعوتش کنیم آخه قصد داشتم بگم بیان ولی ن این هفته خودمون عروسیم این هر روز زنگ میزنه میگ این هفته

سوسیس تخم مرغ درست کن شام دعوتش کن 😐بعدم بخنده بگو دعوتت کروم دم دهنتو بندازم

جالب اینجاس تلتماس میکنه ب شوهرم نگی یوقت من بهت میزنگم سیدم هست هی قسمم میده.آخه سراین بچه بازیاش عمم و پسر عمم حالشو میگیرن این ازشون میترسه ولی باز کار خودشونو میکنه

یا خدا واقعا زنگ میزنه میگه منو دعوت کن؟همینجوری میگه؟البته عریزم عروس عمت نسبتش جوری نیست که پاگشا ...

اره بخدا.میدونم عزیزم منم توقع ندارم ازش ولی باید بدونه ک نباید ازمن توقع مهمون کردن داشته باشه درواقع شوهرم پول سوسیس و اینا داد اونا مهمون ما بودن فقط رفتیم خونه اونا

به نظر من به روی خودت نیار 

تا چند وقت 

اگه زنگ زد خونه مامامت  یا مادر شوهرت 

بهونه بیار حرف نزن 🤣

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
با ادمایی که فقط رو اعصاب هستن نباید مراوده داشت.منفعت که ندارن وفقط اذیت میکنن.شماهم یه شام ساده در ...

میدونم ک دعوتش کنم فرداش زنگ میزنه دعوتمون میکنه هم عروس عمه خودمه هم شوهرم.کلا اهل فوضولیه فقط میخوا سر در بیاره.کوچکترین حرفی منو شوهرم بزنیم ب همه فامیل میگن.

پس بهتره کمتر رفت و آمد کنی 

با بقیه فامیل هم اینجوریه ؟

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
پس بهتره کمتر رفت و آمد کنی  با بقیه فامیل هم اینجوریه ؟

اره کلا ادم پروییه و فوق العاده شکمو.هرچیم عمم و شوهرم ضایعش میکنن برا شکموییش میخنده ینی شوهرش جلو ما قهوه ایش میکنه بدش نمیاد.داشتن رو شوهرم اثر میداشتن شوهرم میگف تو چرا باهات شوخی میکنم جنبه نداری اونو دیدی چ ریلکسه

زنگ بزن به شوهرش بگو فلان رورگز بیایید خونمون به خانتم بگو دیگه تاکید نکنه 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.