2777
2789
عنوان

اونایی که کم خونی داشتن بیان

3612 بازدید | 25 پست

من والا کم خونی دارم قرصا مختلفم امتحان کردم و خیلی نتیجه نداد بهترین قرص برای کم خونی ک خوب بوده براتون چی بوده بگیییییییییییییییییین

نه بگیییییییییییییین

حالا بگییییییییییییییین

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

قرص نخور چیزای طبیعی بخور مثل سه شیره و عدس و تخم مرغ و سبزی شاهی و...

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كم خوني با فقر أهن فرق ميكنه بايد ازمايش بدي ببيني كدومه من كم خوني يعني پلاكتاي خونم كم بود كه دكتر بهم گفت تا اخر عمرم فوليك أسيد استفاده كنم ولي أهن بدنم از حد نرمال بالا بود هيچي نداد

كم خوني ارثيه هيچ وقت خوب نميشه بايد كنترلش كني چيزاي مقوي بخوري اگه فقر أهن داري تخمه افتابگردون زياد بخور

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....
دکتر گفته بد فیفول ولی خیلی نتیجه نداش

باید حداقل ۶ ماه بخوریا هر دوماه هم آزمایش بدی ببینی چه تغییری کرده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
دکتر گفته بد فیفول ولی خیلی نتیجه نداش

اگه بدون نسخه میخوای بخوری خیلی مراقب باش 

باید چندماه یکبار آزمایش بدی 

مثلا میبینی هموگلوبینت شد 12 میگی خوبه دیگه 

ولی یه چیزی هست به اسم ذخیره آهن که اون با این قرصا میره بالا و کبدتو داغون میکنه 

هیچ کدوم از این قرصا برات جواب نمیده عزیزدلم. بهترینش فالوده سیبه . هم اهن و هم فولیک اسیدو تامین م ...

میشه لطفا بنویسی چجوریه

میشه لطفا بنویسی چجوریه

خیلیییی تاثیر گذاره علی الخصوص توی دوران بارداری که قرص آهن ضرر داره چون بچه بیش فعال میشه.

سیب قرمز  ۲ 

سه شیره ۲ ق غ

عرق بیدمشک ۲ ق غ

عرق زنیان ۲ ق غ

عسل ۱ ق غ

سیبو رنده کن و اینارو باهاش ترکیب کن.

بشددددت تاثیر گذاره.

من خودم دارم استفاده میکنم 

خیلیییی تاثیر گذاره علی الخصوص توی دوران بارداری که قرص آهن ضرر داره چون بچه بیش فعال میشه. س ...

این مقدار و درست کنم  واسه یباره؟ ینی هر بار باید اینو درست کنم و بخورم یا نه🤔و اینکه تا چه مدت باید استفاده کرد