2777
2789
عنوان

اونایی که کم خونی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 25 پست
این مقدار و درست کنم  واسه یباره؟ ینی هر بار باید اینو درست کنم و بخورم یا نه🤔و اینکه تا چه مد ...

اره عزیزم این برا یه روزه.

من خودم صبح که پا میشم درستش میکنم در طول روز میخورم.

بهترین دوره درمان چهل روزه ست تا ان شاالله کم خونیت جبران شه و بعدشم ادامه بدی که چه بهتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم فقط تا چند وقت

بهترین طول درمان چهل روزه س ادامه هم بدی که چه بهتر.

ارده شیره هم خیلی خوبه.

صبحانه ترکیب کن و بخور 

من صبحانه هر روزم ارده شیره س.

فقط از جای مطمئن اینجور چیزا رو تهیه کن

اره عزیزم این برا یه روزه. من خودم صبح که پا میشم درستش میکنم در طول روز میخورم. بهترین دوره درمان ...

خیلی ممنون عزیز🌷

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خیلی ممنون عزیز🌷

فقط عرقیجات و اینجور چیزارو بهتر لز جای مطمئن بخری که بدونی یه چیز پدر مادر دار داری میخوری😃 

بییییشتر عطاری ها نه عرقیجاتشون درست حسابیه نه سه شیره و عسل و غیره متاسفانه

خب مقدار شیره شو کمتر بریز. که شیرینیش کمتر بشه . برا خودم که خیلی فوق العاده ست. تا سر شب هم فول ...

اهان باشه گلممممممممممممممممممم مرررررررررررررررررسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم