2777
2789

وقت بخیر.... امروز طبق رزو وقت قبلی رفتم کلینیک تخصصی پوست و مو آتریسا شعبه گلستان . خیابان امیرکبیر .قرار بود با یکی از دکترها ( دکتر آرمان جوان روزگار ) مشاوره کنم راجع به موردی .🙄 اول که رفتم پذیرش بعد گفتن برو طبقه سوم . منم سوت زنان شاد و خرم💃 که زود میرم پیش دکتر رفتم طبقه سوم همونجا یه خانومی گفتن خوش اومدین امرتون ؟ 🙋گفتم با دکتر فلانی قرار ویزیت داشتم . 😊

گفت بیا👈 داخل اتاق بشین خودشم رفت پشت میز شروع کرد به توضیح دادن که اینجور و اونجور ... بعد پاشد رفت منم تنها نشسته بودم داخل اتاق بلاتکلیف

دیدم یه آقای دکتری هی تو راهرو و اتاق قدم میزنه میره و میاد حرف میزنه با اینو اون .بعد  ۲۰ دقیقه همون خانوم اومد دم در اتاق ( داخل هم نیومد دگ )یه تیکه کاغذ داد دستم گفت این هفته دکتر مسافرت هفته دیگه این یادداشت رو ببرین شعبه اشرفی اصفهانی تا دکتر ببینه . 😒 جالبه بعد دقت کردم متوجه شدم دکتری که رژه میرفت از اونموقع جلو من همون دکتر مذکور که به من وقت ملاقات و ویزیت دادن .حتی جواب سلام هم نداد دریغ از یک کلمه ...😩🤐 خلاصه اینکه تبلیغات این کلینیک ها همش مزخرف و دروغ !! همونجا  یادداشت رو پاره کردم ریختم سطل زباله ! یه تعداد دکتر از خود راضی که فقط نون دونی باز کردن واس خودشون و مردم سرکیسه میکنن با اسم و رسم کاذب کلینیک ها 😐

پشت دوست دارمای بعضیا نوشته ساخت چین! 😊😒😁