2777
2789
عنوان

لاکتوفوم برای خارش های مکرر

111 بازدید | 12 پست

خانوما من مدتیه واژنم خارش میگیره پماد میزنم (یبار رفتم دکتر بهم پماد داد )خوب میشه دوباره یه مدت بعد شروع میشه فقط هم خارش هست قرص لاکتوفوم بخورم ضرر نداره کسی بوده مصرف کرده باشه تاحالا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروبیوتیکه دیگه ضرری نداره،روزی یک تا دو تا میتونی بخوری فقط این که باید تو یخچال نگه داری شه

مرسی اخه کلافه شدم واقعا تا یه مدت میگذره دوباره شروع میشه قیمتش چنده گرونه یا ارزون؟

شرمنده بعد رابطه این طور می شید یا دلیل دیگه داره آخه چند وقتیه منماین طور میشم  میگم نک ...

فکر نمیکنم ربط داشته باشه دوره مجردیمم این مشکلا برام پیش میومد تازه شدید تر الان خیلی بهتر شدم شدید نیست ولی زود به زود