2777
2789
ن نمیزنم اخه دیدم ب دختر داداشش ک حامله هست هر روز زنگ میزنه ک چی ویار داری بچه تکون میخوره و... ولی ...

اه اه اه مادر شوهر منم همینجوریه جونش در میره واسه برادر زاده هاش اونان چند وقت یه بار حقشو میزارن کف دستش ولی آدم نمیشه

منم🤦‍♀️🤦‍♀️😂

دهنمو آسفالت کرده واسه ی چیزای بیخودی زنگ میزنه ک اصلا ی وضعی 

شوهرم نداره فوت شده بنده خدا یه بند میحرفه نفس نمیکشه تو هرکاریم ک سردرنمیاره دخالت میکنه بچه هاشم ازدستش عاصین

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجایی چیکامیکنی  غوره گرفتم فلان بهمان گرفتم  میخام برم خونه جاریت میای یامثلاماشینو بر ...

وووای😓 بذار رو سایلنت موبایلتو اینطوری ادم اذیته یکی مدام زنگش بزنه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
کجایی چیکامیکنی  غوره گرفتم فلان بهمان گرفتم  میخام برم خونه جاریت میای یامثلاماشینو بر ...

چه پایس! 🤗

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اه اه اه مادر شوهر منم همینجوریه جونش در میره واسه برادر زاده هاش اونان چند وقت یه بار حقشو میزارن ک ...

منم دختر خاهرشمااا مادر شوهرم خالمه. خیلی بده اینجوری باشن 

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

الان دیگه نمیزنم اوایل ازدواج میزدم حالشو میپرسیدم اون اصلا نمیزد منم اصلا توقع نداشتم میگفتم من کوچیکترم باید بزنم بعد یه کاری بود سه روز خونشون موندم دیدم تو این سه روز هر روز زنگ میزد جاریم حالشو میپرسید منم از اون وقت به بعد دیگه نزدم چطور به اون هر روز میزنه من نه همشم شوهرم میگه باید بزنی 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
وووای😓 بذار رو سایلنت موبایلتو اینطوری ادم اذیته یکی مدام زنگش بزنه

ی با۰ر صب زود زنگ زده میگه خوابی عروس گلم میگم نه دارم ازکوه بالامیرم🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀

نمیشه برندارم اگ برندارم بدتره زمان مشخص نداره یهودیدی موقع ناهاراومد خونمون چون شوهرنداره هفته دوبار خونه یکی ازبچه هاشه خیلی تازداره میترسه میگ تنهایی توخونم نمیتونم بخوابم هوووف فقط خدابه من صبر بده صببببببر

دهنمو آسفالت کرده واسه ی چیزای بیخودی زنگ میزنه ک اصلا ی وضعی  شوهرم نداره فوت شده بنده خدا یه ...

کدواردکن بذاربگه دردسترس نیستی

بزن تو اینترنت کدهاش میان

برای لغوشم‌کدداره

روزی چندساعت بزن کدشوخلاص

خبیث هم خودتونین

منم وقتی حوصله یکیوندارم مواب نمیدم‌میگم بخاطربچه م گوشیم همش روسایلنته

یامیگم گوشیم هنگ کرد درتش کردم دیگه مخاطبینم ازتوگوشیم پاک شدن تو سیمکترت سیونبودن

کلا دوس ندارم زیادی دورم شلوغ بشه یادرگیرزندگی کساب دیگه بشم ماشالله خونواده شوهرمم پرجمعیت

ولی بخاطراینمه شوهرم بایدبره ب مادرش سربزنه وپدشوهرم چندساله فوت کرده همیشه باشوهرم میرم خوشم نمیادشوهرم تنهابره

چه پایس! 🤗

آره باباهرهفت روزهفته رو دوس داره بیرون ماشین ازراننده بودن منم سواستفاده میکنه تو این گرما 

تواین گرماهیشکی انرژی نداره جزمادرشوهرمن

دهنمو آسفالت کرده واسه ی چیزای بیخودی زنگ میزنه ک اصلا ی وضعی  شوهرم نداره فوت شده بنده خدا یه ...

عا بچه های مادرشوهرمنم همینطور😂

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
از قدیم میگفتن عروس عمه بشی بهتر از خالس اینه هااا

اره والا بعد ازدواج جوری غریبه میشن ک باور نمیکنی قبلن اینقدر باهات خوب بودن

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
کدواردکن بذاربگه دردسترس نیستی بزن تو اینترنت کدهاش میان برای لغوشم‌کدداره روزی چندساعت بزن کدشوخ ...

ای خدا اگ اینجوری راحت بشم ک خوبه جواب ندی پامیشه میادخونممم ازجاش جم نمیخوره جاییم نمیتونم برم پیششم نمیتونم شوهرم بغل کنم چنبارجوابشوندادم گفتم روسایلنت بوده میگ شمامنوتحمل نمیکنین 

اگ ساعتای مشخصی بزنگه ک خوبه یه شب مادرشوهرم خونه مادرش بود ساعت ۳شب ب گوشیه شوهرم زنگیده حالم بده بیامنو ببردکتر بیچاره شوهرم توخواب بیداری بردش دکتر آوردش خونمون تاخوده صبح باهاش داستان داشتیم