2777
2789
عنوان

❌مردی که بگه دیگه خسته شدم و می‌خوام طلاقت بدم شک نکن شک نکن شک نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 175 پست
من تا پارش نکنم نمیتونم آروم بشم

من اصولاً خییییییلی آرومم و صلح طلب

ولی توی دوران پی ام اس خیلی رد میدم و اگر توی این دوران سر به سرم بذاره یک دیوونه زنجیری تموم عیار میشم چندروز پیشم این اتفاق افتاد داد میزدم میگفتم منو عصبانی کردی بگو غلط کردم ناراحتت کردم تا من آروم شم 😂😂اونم گفت منم مثل گربه توی تام و جری خودمو تکوندم رفتم بیرون گفتم الان آروم شدم😂😂😂😂😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شک نکن پای زن دیگه ای در میون.چون اگه مرد دوست داشته باشه اصلادزمینه ساز دعوا نمیشه.راه حل رفع مشکلم ...

دقیقا همینه

ولی ما همه میدونستیم پای زن دیگه وسط نیس وگرنه پدر و مادرش میفهمیدن یا حداقل تا الان ازدواج میکرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام قابل هضم نیست اینقدر طرف جبهه مرد رو گرفتن..!

ان شاالله قابل هضم میشه بزرگتر که بشی

متوجه میشی راه رشد همینه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

منم اتفاقا پر از مشکلاتم ولی اگر قلدری جواب میداد زندگیا ختم به طلاق نمیشدمن زندگیمو و همسرمو دوست د ...

شوهر شما احتمالا مرد مناسبی هستند و دوتایی مشکلات رو حل میکنید با کمک همدیگه

اگه هر روز کتک میخوردید اینجوری حرف نمیزدید

کاش یکم مردا رو نصیحت کنید

ذوقی چندان ندارد.. بی گربــــه زندگانی...♥️🐈

من اصولاً خییییییلی آرومم و صلح طلبولی توی دوران پی ام اس خیلی رد میدم و اگر توی این دوران سر به سرم ...

لباسشو میگرفتی عین همون گربه چندبار میکوبیدیش ب چپ و راست😂

مردا میان زن بگیرن اروم بشن اون قسمت لطیف روحشون فعال بشه وگرنه برای لات بازی و فش و فش کشی و این ...

خوبه خودت قبول داری مردای لات نمیشه جمع کرد فرق زن و رفیق نمیفهمن

چرا از وظایف خودمون حرف نمیزنیم هیچوقت اینجا😅🥲

وظیفه زن چیع عزیزم

وظیفه زن اینه ک بله بگه کنار شوهرش زندگی کنه بچه داربشه این دوره والا زن انگار ب خونواده شوهر بله میگه تاشوهر

البته مقصرشوهر نه خونواده شوهر

حالا توبگو وظیفش چیع

هاااایادم رفت بشور بساب چشم قربان گفتن