2777
2789
همش اون زنگ میزنه روزی ۳ یا۴بار فرصت نمیده ک🤣🤣🤣🤦‍♀️

😂😂😂چی میگه؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا قطع کردی؟چ جوری؟ ناراحت نشدن؟

آره دیگه اصلا نمیزنم جز کار داشته باشم، هفته ای دوبارم که میبینمشون دیگه کارم چیه باهاشون،  چندبار که زنگ نزدم دیدم هی تیکه میندازه و غیرمستقیم میگفت آره هیشکی به ما زنگ نمیزنه و تو قیافه بود منم مثل خودش غیر مستقیم گفتم که منم نه به کسی زنگ میزنم نه لازم دارم کسی به من زنگ بزنه🤪

منم راهمون دوره دوماهی یه بار میبینمش قبلنا میزدم الان یه کاری کرده نه من میزنم نه اون بیشتر از یه ماهه نزنگیدم چون حرفی واسه گفتن نداریم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
😂😂😂چی میگه؟

فوت می کنه لابد! 

3 بار در روز اخه مگه حرفی می مونه؟ 😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
من وقتی میرم سرکار دو روزی یه بار ولی تابستونا یه شب در میون خونشونم قربونش برم 

خدا نکنه😏

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چی میگه روزی چهاااااار بار ؟

کجایی چیکامیکنی 

غوره گرفتم فلان بهمان گرفتم 

میخام برم خونه جاریت میای

یامثلاماشینو برداربریم برام مانتو بخریم

یااینک خونه خواهرشوهرت نمیای بریم

وخیلی چیزایه دیگ دهنمو آسفالت کرده 

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
فوت می کنه لابد!  3 بار در روز اخه مگه حرفی می مونه؟ 😂

نترکی تو😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من زنگ نمیزنم اونم اگه کاری داشته باشه زنگ میزنه ولاغیر.هر20روزیه بار یانهایتادوهفته یه بارمیریم خونشون دوساعت میشنیم ومیایم هیچ مشکلی هم نداریم😊

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
😂😂😂چی میگه؟

کجایی چیکامیکنی 

غوره گرفتم فلان بهمان گرفتم 

میخام برم خونه جاریت میای

یامثلاماشینو برداربریم برام مانتو بخریم

یااینک خونه خواهرشوهرت نمیای بریم

وخیلی چیزایه دیگ دهنمو آسفالت کرده 

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤

بنظرم اگه فقط برای احوالپرسی زنگ بزنی میشه وظیفه وهمش انتظاردارن

ولی اگه کاری داری زنگ بزنی خوبه

زیادی افراط نکنین که همش زنگ بزنین سراغشونوبگیرین محبت زیادیتون نه تنها جاتونوبیشتر بازنمیکنه وشیرینترنمیشین بلکه دلشون میزنه وبیشترمتوقع میشن

درهیچ چیزی افراط نکنین

کارواجب دارین زنگ بزنین

ختم جلسه

تامام