2777
2789
عنوان

دو هفته دیگه اسباب کشی دارم بچه ام رو از پوشک بگرم این خونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 41 پست
گفتم 2 سال ونیم می گیرمش نشد 

خودت داری تنبلی می‌کنی .من پسرم دوسالگی گرفتم سخته ولی ی ماهه راه میفتن

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
برای چی میگید واای ۳ سالشه هنوز نگرفتیش؟ هربچه ای یه جوره با اجبار که نمیشه .بچه باید بدنش امادگی نگ ...

اگه بچه یاد بگیره میگه بچه های شما نگفتن چون دائم پوشک بودن و واسشون راحت بوده تو پوشک کارشونو بکنن.از لحاظ جسمی دیگه دوسالگی میتونن بگن نهایت مثانه بعضی از بچه ها ضعیف باشه و نتونه فعلا خودشو کنترل کنه ولی به نظرم سه سالگی دیره.چطور پی پی شون شبیه بزرگاس تو پوشک میکنن؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه یاد بگیره میگه بچه های شما نگفتن چون دائم پوشک بودن و واسشون راحت بوده تو پوشک کارشونو بکنن. ...

اصولا بین دو تا سال میگیرن  روانشناسا میگن رنج سنیش اینه هر بچه ای تو یه سنی میتونه کنترل کنه 

برای چی میگید واای ۳ سالشه هنوز نگرفتیش؟ هربچه ای یه جوره با اجبار که نمیشه .بچه باید بدنش امادگی نگ ...

من ۲ سال و ۸ ماه شروع کردم یه هفته ای هم گرفتم 

باورت میشه مادرشوهرم و خواهرشوهرم مخمو خوردن بس که گفتن دوسال شد باید از پوشک گرفته باشی هر هفته که میدیدن میگفت وای هنو پوشکه .خواهر شوهرم میگفت من دخترمو ۱ سالگی گرفتم 

منم یه بار اینجا درد و دل کردم چند تا از مامانا گفتن هر بچه ای تو یه سنی سیستم ادرارشو میتونه کنترل کنه و باید صبور باشی 

دیگه محلشون نکردم و گفتم اصلا فعلا قصد از پوشک گرفتنو ندارم 

به موقعشم شروع کردم و بدون تنش و اعصاب خوردی گرفتم از پوشک

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
شبا رو چیکار میکنی ؟؟

الان؟

شبا قبل خواب میبرمش دستشویی دیگه تا صبح که بیدار میشه جیش نمیکنه بعضی وقتام که فراموش میکنم ببرمش نصف شبی بیدار میشه نق میزنه جیش دارم که میبرمش ماهی دوماه یه بارم از دستش در میره💧😁که فدای سرش 😍

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏
اگه بچه یاد بگیره میگه بچه های شما نگفتن چون دائم پوشک بودن و واسشون راحت بوده تو پوشک کارشونو بکنن. ...

نخیر منم چند بار از دوسالگی امتحان کردم ولی هنوز از دستشویی بیرون نیومده جیششو رو مبل میکرد دریچه اسفنگتر بچه ها تا یه سنی غیر ارادیه بعدش که ارادی شد وکنترل پیدا کرد میشه از جیش گرفتش .هر بچه ای هم با بچه دیگه فرق میکنه همینطور که یکی زودتر میشینه یا راه میره ویکی دیرتر نمیشه یه سن مشخص برای همه تعیین کرد

من ۲ سال و ۸ ماه شروع کردم یه هفته ای هم گرفتم  باورت میشه مادرشوهرم و خواهرشوهرم مخمو خوردن ب ...

دقیقا همینه وقتی به سنش رسیده باشه خیلی راحت از جیش گرفته میشه بدون نجسی خونه

حالا بحث دیر یا زودش رو ول کنید موقعیت الان من رو بگید که الان باز کنم یا برم خونه جدید 2 هفته دیگه ...

یه دوروز امتحان کن ببین بچت امادگی داره یا نه .میگه یا نه .اگه دیدی نمیشه ولش کن تا خونه جدید در ارامش

حالا بحث دیر یا زودش رو ول کنید موقعیت الان من رو بگید که الان باز کنم یا برم خونه جدید 2 هفته دیگه ...

دوهفته ای یاد نمیگیره زمان میبره برو خونه جدید شروع کن عزیزم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀