2777
2789
عنوان

دو هفته دیگه اسباب کشی دارم بچه ام رو از پوشک بگرم این خونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم 2 سال ونیم می گیرمش نشد 

من شرایطم مثل شما بود بیا خونه جدید با ارامش بگیرش  این جوری هم خودت راحت تری هم بچه  منم دارم تلاشمو میکنم  این جوری بهتره    تو این خونه با این اسباب کشی هم اعصاب خودت خورده هم بچه اذییت میشه 

گفتم 2 سال ونیم می گیرمش نشد 

اصلا عجله نکن هر بچه ای یه جوره 

بزار سر فرصت چون الان عجله داری ممکنه عصبی بشی و اونم از دستشویی زده بشه 

سر فرصت استیکر بچسبون تو دستشویی و با تشویق همکاریشو جلب کن

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
2 ماه دیگه 3 سالش میشه. هی امروز فردا کردم نشد بازش کنم.

همین الان شروع کن بچت بزرگه ماشالله همسن پسرمنه من دوسالش که تموم شد کامل از پوشک گرفتمش

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏
نه پسر منم نمیگه  سه سالشه

واقعا دیگه سه سال زیاده از دوسالگی پی پیشون شبیه آدم بزرگا میشه چطوری تو پوشک میکنن؟باید خودت ی همت کنی تنبلی نکنی

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

برای چی میگید واای ۳ سالشه هنوز نگرفتیش؟ هربچه ای یه جوره با اجبار که نمیشه .بچه باید بدنش امادگی نگه داشتن جیشو پیدا کنه من هردوتا پسرامو بعد ۳ سال شروع کردم چون زودتر جیششونو نمیگفتن ونمیتونستن نگه دارن