2777
2789
عنوان

هدفش چیه بنظرتون

279 بازدید | 18 پست

شوهرم ازم س سال بزرگتره هردومون کوچکتر ازسنمون دیده میشدیم اول عقد. خیلی تنبل اززیرکاردررو هس. موقع اسباب کشی همه حرص و جوشش مال منه. احاره رو مادرم میده. میگ میخاستین از اول قبول نکنین. فک کردیم اهل زندگی و خانوادست. ولی فقط دنبال پول جنع کردن و تیپ زدن خودشه. دیشب گفت بریم بیرون دور بزنیم.( موتور داره کاش از اول زنش نمیشدم)اینهمه دود و گرما خوردم تا برگشتیم. ناراحتیم اینه حیب خالی پزعالیه. چون غروب رفت موهاشو بکسوری زد مدل پسرای نوجوون(36سالشه)هردو ازدواج دوممونه. بعد منک میخاستم کرم بزنم میگفت نزن چیه هیچی نزن. مجبورم کرد رژمو پاک کنم ن ابرو ن ریمل هیچی.تا یذره کرم زدم گفت چیه خودتو خشگل میکنی بسه نزن. شب بهش گفتم چرا مث مردها مدل مردونه نمیزنی موهاتو بوکسوری مال زیر بیسته. گفت دوسدارم. الانک میبینم باباشم همینجوره خرج زندگیشون از سود بانکی مادرشوهرمه. مادرشوهر پیر داغون شده تمام کارهای خونه رو هم انجام میده دخترمجرد چهل سالش و شوهرمن لم میدادن جلو تلویزیون. حیف شهر دور بودن. و ب مادرم گفتم بریم تحقیق. کاش مشاوره میرفتم قبلش. توروخدا بگین الان چکارکنم. احساس کردم دیشب داشت کیفرمیکرد ک انگار ده سال کوچکترازم دیده میشه. نمیدونم زندگسم عاقبتی داره یا نه. فوق العاده هم لجبازه شوهرم. چنبارم دعوامون شده گفته پول جمع کنم برمیگردم شهرم اگ بچه داشتیم اونم میبرم میخای بیا میخای نیا. بچه روهم لابد میده دست اون خواهرش ک الان عروس نشده رنج نکشیده داره ادای مادرشوهرا رو واس هممون درمیاره دخالت میکنه مدام. لابد بچمو میده ب اون

اون موقع نرفتی مشاور

الان برو

این آدم همسر خوبی نیست، احتمالا پدر خوبی هم نخواهد بود

اصلا بچه دار نشو و خیلی مراقب باش

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه. اردیبهشت پارسال ازدواج  کردیم

عزیز الان ساکن مشهدی؟ چرا انقد خرجاتون سواس؟؟ چندبار تاپیک زدی ک من فلان قدر دادم بهش اون فلان قدر بهم داد حالا میگه پولمو بده، پول منو نداد..... چرا اینجوری آخه مگه زندگی مشترک نیس؟ یعنی همه چیز مشترک

شوهرت خیلی بی جنبس خییییلی

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

بخدا من اصلا از زندگیم اینجا نمیگم مخصوصا الان ک تو دلت گرفته از شوهرت ولی شوهرت خیلی پرروئه من بودم تاالان یا اونو میکشتم یاخودمو، بنظرم تمومش کن هرچی زودتر شده قبلش تنهایی یه مشاوره برو برا اینکه خیالت راحت بشه اما 98 درصد مشاوره هم بهت بگه طلاق

چرا موندی آخه پای کسی ک ذره ای شعور نداره فقط داری پولاتو تموم میکنی

عزیز من هدف از ازدواج چیه؟ اهدافت رو بنویس و ببین کدوما رو این آقا برات 50 درصد انجام داده

خرجیه ک خودت میدی

حس امنیت میخوای ک فعلا بااین شوهرت صدرحمت ب بچه ننه ها

آرامش میخوای ک بدتر ازت سلب شده

تکیه گاه میخوای ک همه جا پشتت بهش گرم باشه ک بازم ایشون تو کوچکترین مسائل و پیش پا افتاده ترین اتفاقات روزمره هم پشتت نیس

ببین مرد زندگی باید یه مردی باشه ک حداقل اگه خانومش زمین گیر شد اولا ک پاش بمونه همونجور ک خیلی از خانوما میمونن

اما حداقلش اینه ک اگه خانومش زمین گیر شد لااقل زن دیوه هم میره میگیره خانومشو هیچوقت ول نکنه به حال خودش مواظبش باشه 

تو خودت طبق رفتارهای شوهرت میتونی ب خودت تضمین بدی ک اگه خدایی نکرده اتفاقی برات افتاد این مرد پات بمونه؟؟؟ اگه آره ک بمون و زندگیتو بساز اگه نه پس جوونیتو هدر نکن برا همچین آدمی

بعدشم مردا تاخانومشون سنش میره بالاتر میرن دنبال دخترای جوون تو دوره زمونه الان، فکرکن چندسال دیگه ماها سنمون بره بالا جامعه چقد خراب شده باشه اونوقت مردا هم قابل کنترل باشن بعضی از همجنسای خودمون نمیذارن ک سالم بمونن، مگر اینکه مرد خیییلی وفادار باشه ک کمتر کسی هست

اولا بچه رو نه پدر نه مادر میتونه باخودش ببره به اونیکی نده جرم هستش از نظر قانون و دوم اینکه خودت صلاح خودت رو بهتر میدونی اما اینطور که میگی هستش،بچه دار نشو همینطوری به زندگی باهاش ادامه بده

فقط بچه دار نشو

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

میفهممت عزیزدلم

باخودت میگی اگه جداشدم دوباره باید بمونم توخونه غرغرمامانمو بشنوم، ب ولله ک غرغر مادر شنیدن شرف داره به شنیدن غرغر یه نره خری ک هیچی از مسئولیت حالیش نیس(ببخشید عصبی شدم🤦‍♀️) 

میگی مامانم به کنار حرف مردم رو چیکار کنم، بخدا اگه بهترینم باشیم این مردم بازم حرف میزنن تو یه تاپیکت درباره حرف مردم برات عکس گذاشتم بعدشم مگه آدمیزاد چندبار زندگی میکنه ک بخواد برا مردم زندگی کنه والا ماها اگه بمیریم این مردم بیان سرقبرمون یه فاتحه میخونن و تاچندروز هم از پذیرایی مراسممون حرف میزنن و تمام..... 

پس بازم خودتو وقف مردم نکن سعی کن اگه قراره جدا بشی بعد طلاقت زندگیتو خودت بسازی، هنر یاد بگیر، سرکاربرو کاری کن ک اگه بعد چندسال خبرت ب گوشش رسید تا اندرونش بسوزه ک کیو از دست داده

ببخشید بازم تند حرف زدم فقط قصدم بازشدن چشمت رو حقایق بود و خیرتو میخواستم

الهی ک بهترین ها درانتظارت باشه دوستم☺️🌹

میفهممت عزیزدلم باخودت میگی اگه جداشدم دوباره باید بمونم توخونه غرغرمامانمو بشنوم، ب ولله ک غرغر ما ...

همه حرفات درسته. حتما قبل طلاق میرم مشاوره ک بعدا ذره ای ای کاش برام نمونه. عزیزم راهنماییت کاملا منطقیه. ممنونم برام دعا کن تصمیم درستو بگیرم. 💓

همه حرفات درسته. حتما قبل طلاق میرم مشاوره ک بعدا ذره ای ای کاش برام نمونه. عزیزم راهنماییت کاملا من ...

اره منم برا همین میگم برو مشاوره ک بعدا نگی کاش میرفتم کاش این رفتارو باهاش میکردم شاید درست میشد

ان شاالله اون چیزی میشه ک به صلاحته😍

فقط هیچوقت به فکر حرف مردم نباش اصلا و ابدا

یه چیز دیگه من معجزه زندگیم برا حل مشکلاتم نماز امیرالمومنینه تونستی حتما بخون علاوه براینکه بهت آرامش خاصی میده مطمئن باش جوری امور زندگیتو پیش میبره ک خودتم😲😲😲😲 میشی😂😂

نیت.:نماز امیرالمومنین به حاجت فلان (حاجتت رو میگی) میخوانم...

دوتادورکعتی هر رکعت یه حمد 50 تا توحید

ک مجموعا میشه 200 تا سوره توحید

منم دعا کن 😘🙏

ببین مرد زندگی باید یه مردی باشه ک حداقل اگه خانومش زمین گیر شد اولا ک پاش بمونه همونجور ک خیلی از خ ...

امروزگفتم دیشب رو موتور ازگرما و ترافیک مردم. شاید بخودش بیاد. با پررویی گفت ی ماشین پراید از مامانت میگیریم. بعد یکی دوسال 206میکنه واست. ی لحظه فک کردم میخاد بگه خودم واست 206میکنم.انقد پرروعه. گفتم باشه من با ماشین مامانم تو برو خودت کار کن شاسی بلند بخر اقا بهش برخورد گفت اصلا من با موتور. عمرا سوار ماشین تو منت میذاری نمیشم😑😑😑چ پرروعه. مامانم امروز زنگید فقط التماس کرد خونه ای ک بنامت زدم( کادو عروسیمون بود البته 65متره زیادبزرگ نیس)ندی بهش. زحمت کشیدم واس اون خونه. گفتم بمیرمم هیچی بهش نمیدم نگران نباش گفت این فقط چسبید بهت ک ی پولی گیرش بیاد برگرده شهرستانش اونجا پر دختر کم سن سال خشگل فقیره. ک منتظر شوهرن.وگرنه این مدت بچه دار میشدین میچسبید ب زندگی. خود مامانم تازگی میترسه از شوهرم میگ آدمیه ک یهو قاط میزنه زندگی خراب میکنه. 😔