2777
2789

خانما شما کسیو اوردید ک خونتون و سم پاشی کنه؟ واقعا سوسکا میرن واسه همیشه؟؟؟؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامن و امحا و هرچیزی بگید امتحان کردم😥 ولی میرن باز بعد یکی دوهفته میان...گفتم کسیو بیارم ک کارش سم پاشیه برام سم پاشی کنن بنظرتون موثره؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سم چغندر خوبه فقط باید یکشب حداقل خانه نباشی خطرناکه

باید بریزم اطراف خونه؟

کامن بگیر ازعطاری ،،کل قوطیو خالی کن دروپنجره روببند یه ساعت دیگه بازکن،،بعدش جنازه جمع کن،،بعدش هم منو دعاااا ک😉،دیدم که میگم براهمه هم جوااب داده😍

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره عزیزم بده شوهرت بریزه😂😂😂

بعدش باید بشورم همه جارو؟؟

کامن بگیر ازعطاری ،،کل قوطیو خالی کن دروپنجره روببند یه ساعت دیگه بازکن،،بعدش جنازه جمع کن،،بعدش هم ...

عزیزم گفتم ک کامن زدم..اثر داره ولی باز بعد ی مدت پیدا میشن اصلا خیلی وحشتناکه

من ی نوع سم گرفتم خیلی موثر بود عکس میزنم فردا برات میفرستم ان شاالله

باشه مرسییی...فقط ی چیزی میخام ک برا همیشه نابودشون گنه😓

کامن و امحا و هرچیزی بگید امتحان کردم😥 ولی میرن باز بعد یکی دوهفته میان...گفتم کسیو بیارم ک کارش سم ...

وای کامن خیلی خوبه مگه میشه من چندسال پیش سوسک لشپزخانه داشتتم ریزبودن دوروز پشت سرهم زدم تموم شده هنوزم که هنوزه هیچی ندیدم خونه

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای کامن خیلی خوبه مگه میشه من چندسال پیش سوسک لشپزخانه داشتتم ریزبودن دوروز پشت سرهم زدم تموم شده ه ...

ن بخدا نرفتن😓😓 اخه خونه جاریمم از اونجا باز پیداشون میشه میخام ی چیزی باشه ک کلا نابودشون کنه و دیگ اطراف خونه من نتونن بیان

اره دیگه روی هرچی بریزی بایدبشوری مواد غذاییتم بزار بیرون روشون نریزه

اخه بشورم باز همه سم از بین میره و سوسکا پیداشون میشه😓😓