2777
2789
قبلا شوهر کرده بود شوهرش به رحمت خدا رفت بعد با عموم که پسر عموشه ازدواج میکنه بخوام نسبتای خانوادگی ...

دخخر مخم هنگ کرد خاله ات جطور با پدر بزرگ مادرت ازدواج کرده😭😭😭😭😭

👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخخر مخم هنگ کرد خاله ات جطور با پدر بزرگ مادرت ازدواج کرده😭😭😭😭😭

😂😂

ببین عزیزم پدربزرگم اسمش عبدالحسین هست پدربزرگ مامانم فیصل 

باهم دوست صمیمی بودن 

دختراشونو مبادله کردن 

خالم ناتنیه 

پدربزرگ پدریم باز ۴تا زن داشت😒کلا قدیما خیلی زن میگرفتن الان دیگه ازین خبرا نیس

.

موندم زناشون چطور باهم میساختن.. بعد مردا شبا رو تقسیم میکردن؟ چطوریه؟ حواست به شوهرت باشه ها رگو این رسما دیگه تموم شده😑🤐

👑
. موندم زناشون چطور باهم میساختن.. بعد مردا شبا رو تقسیم میکردن؟ چطوریه؟ حواست به شوهرت باشه ها رگو ...

😂

شوهرم به پدرشون میگن بیستو چهاری هر ۲۴ ساعت خونه یکیه 

شبارو تقسیم میکردن شوهرم تعریف میکرد بنظرم مسخره بود صبح خونه هرکی بود اون روز حوله پهن بود رو دیوار که اون هوو ببینه حرصش دراد هروز باهم دعوا داشتن همین چند وقت پیش خالم اومد خونمون (باخانوادشوهرم هستیم)با سنگ افتاد به جون دروپنجره 😐 زد دهن مادرشوهرمو خونی کرد ولی حقشون بود مال مردم خوردن نداره اونم ی زن مریض وبیکس مادرشوهرم کاری کرد که پدرشوهرم حتی ی سر به زنش نزنه خالم هیچ کسو نداره ی پسر داره که سربازه هیچ اعتماد واطمینانی نمیشه بهش کرد انگار خنگه ازش پرسیدن رئیس جمهور ایران کیه میگه قذافی😒بهش بگی هفته چند روزه نمیدونه باور کن راست میگم دراین حده

😂 شوهرم به پدرشون میگن بیستو چهاری هر ۲۴ ساعت خونه یکیه  شبارو تقسیم میکردن شوهرم تعریف میکر ...

اخی دلم برا خاله و مخصوصا پسر خاله ات سوخت😭😭😭 خدا کمکش کنه

👑
اخی دلم برا خاله و مخصوصا پسر خاله ات سوخت😭😭😭 خدا کمکش کنه

انشالله مردم میگن اه بچهاش دامنشو گرفته خالم از شوهر سابقش ۲تا دختر و۲تاپسر داشت همیکنه شوهرش فوت کرد گذاشت به امان خدا ورفت بچه کوچیکش اون موقه ۳سالش بود 

وای خدا 😭😭 چقدر سخته طفلی بچه هاش.

خیلیییی سختی کشیدن خدا به همشون ی هوشی داده واقعا قابل تحسینن هیچ کدوم مدرسه نرفتن اما سوادشون خوبه عربیشون فصیح۲۰ انگلیسی بگی نگی بلدن کارای بنایی برق کشی  لوله کشی و.....همه چی بلدن فقط کاش کسی بالا سرشون بود شاید استعدادشون بیشتر وبهتر شکوفا میشد 

منم پارسال شب عاشورا جاریم یه حرفی زد خیییلی دلم شکست چون ی دختر دارم یه سرکوفت بد زد بهم اونم توخونه پدرشوهرم هیچ جوابی ندادم تا خدا جواب بده ولی خیلی سوختم جیگرم میسوزه یادم ک میوفته اونا هم اصلا هیچ ازم دفاع نکردن شوهرمم نبود 😔😔😔😔😔

بچه ها من یکم رو بینیم قوز داره تصمیم داشتم بینیمو عمل کنم ولی مادرشوهرم از وقتی عقد کردیم چند بار تا حالا بهم گفته برو بینیتو عمل کن به لج اون نمیخوام عمل کنم..بیشعور انگار کور بود خواستگاری اومدنی