2777
2789
پدر شوهر منم یه قرون کمک ما نکرد 😞خرج و ریخت پاش و طلا و حتی گوسفند عروسی رو شوهرم پول داد

منم اعصابم داغون میشه که میبینن چطوری عروسی کردیم و خونه اجاره کردیم بعده ۴سال که میگم ما ۱سالمون شد ۴ سال میگه بهم تو چقدر پرتوقعی تو این گرونی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز ناهار خونه مادرشوهرم بودیم خواهر شوهرم اینام بودن . من برنج و یه تیکه سینه مرغ داشتم میخوردم ...

خاک برسرِ گاوش کنن

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
نمیدونستم میخواد فیلم ببینه گفتم لابد دستش بنده برم کمکش کنم ازش متنفرم هیچ وقت ازش نمیگذرم خیلی عذا ...

چند تا خاهر شوهر داری؟ من بدبخت ۶ تا دارممم😔😔

👑
۳تا یکیشون ناتنیه سالی یبار میبینمش اون دوتاهم هر یکی دوماه میان هرستاشون شرن اما این وسطیه از انسان ...

ناتنی هم نیش خودشو میزنه😅 خدایا خودت هدایتشون کن🤐

👑
عه خالت چرا هوو شده؟😲

قبلا شوهر کرده بود شوهرش به رحمت خدا رفت بعد با عموم که پسر عموشه ازدواج میکنه بخوام نسبتای خانوادگیمونو بگم قاطی میشه مثلا همین خالم با پدربزرگ  مادرم ازدواج کردن چطور؟

پدربزرگم ۴تا زن داشت😁

با شوهر اول خالم  دوست بودن پدربزرگم خالمو داد به ایشون واون اقا دخترشون که مادربزرگم هستن رو دادن به پدربزرگم 😎