2777
2789

عیدی برا خاهر شوهرام پارچه خریدیم... یکس ازشون خیلی بی چشم رو تشریف داره گفته بود اصلا از پارچه خوشم نمیاد چیه .مام تازه ازدواج کرده بودیم اون سال و کلی قسط داشتیم. واقعا نمیتونستم پول نقد بدم‌ خیییلی دلم شکست😞 دیگه از اون سال بهش هیچی عیدی نمیدم. ۶ تا خاهر شوهر دارم بچه ها

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بدجنس اون ور تر .دوماه پیش خونشون بودم برداشت بهم گفت دست پسرم کبود بود چرا زدیش من راضی نیستم که ...

نه عزیزم اتفاقا جواب دل شکسته شما بوده زنیکه فلج شده چقدم پررو هس بگو بیچاره دل شکستی نفرین کردی خدا توو کاست گذاشت باید دلت خنک میشد

چزا آشتی کردی باهاش😐😐

خررر بودم خررر چه میدونم اصلا نمیتونم تودلم کینه نگه دارم بعدم گفتم رابطه ی خواهر وبرادر بخاطر من خراب نشه و راستش یکسری مادر شوهرم مریض شد اونجا مجبور شدم باهاش حرف بزنم و در کل ادمیه که زود همیشه کاراشو طبیعی میکنه منم دیگه هیچی به روی خودم نیاوردم که چه حرفایی بهم زده اخر انداختن تقصیر مادر شوهرم که ما تحت تاثیر حرفای اون قرار گرفتیم البته دروغ میگن چون ذاتشون بده حالا خواهر این وسط من موندم شوهرمم باهاش قهره  هنوز

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
خررر بودم خررر چه میدونم اصلا نمیتونم تودلم کینه نگه دارم بعدم گفتم رابطه ی خواهر وبرادر بخاطر من خر ...

بعضی مواقع مجبوری باهاشون صحبت کنی ولی هیچچج وقت گرم نگیر باهاشون. دیگه ذاتشون رو شناختی. ساده نباش

👑
 بعضی مواقع مجبوری باهاشون صحبت کنی ولی هیچچج وقت گرم نگیر باهاشون. دیگه ذاتشون رو شناختی. ساد ...

چی بگم میدونی دلم خیلی گرفته حرفاش واقعا روحمو زخمی کرد میدونی من پدر و مادرم از هم جدا شدن و مادرم مارو گذاشت و رفت خواهر شوهرم وقتی اون حرفارو بهم گفت خیلی گریه کردم و نمی دونم چم شد که از مامانم کینه به دل گرفتم که چرا من بخاطر اون باید این همه سروکوفت بشنوم والان یکساله باهاش قطع رابطه کردم مادرمو به خاطر عصبانیت از گذشته و چرت و پرت های خانواده ی شوهر گذاشتم کنار خیلی کلافه ام خیلی  

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
چی بگم میدونی دلم خیلی گرفته حرفاش واقعا روحمو زخمی کرد میدونی من پدر و مادرم از هم جدا شدن و مادرم ...

بیخیال حرف خاهر شوهرت با مادرت آشتی کن. سعی کن خیلی سرد با خاهر شوهرت رفتار کنی فقط سلام و علیک تمام❌

👑

من تو حاملگی خیلی چاق شدم 😞 موقع زایمان پدرشوهرم دخترمو دید گفت اون همه شکم داشتی چطور دخترت اینقدر کوچیکه😞 منم هیچی نگفتم و لبخند زدم خاک تو سرم. دخترمم ۴۷۰۰ بود چون قدش بلند بود کشیده و لاغر نشون میداد به هرکی میگفتم وزنشو باور نمیکرد اخر سر برگه مشخصات دخترمو نشون میدادم تا باور کنن😬😬😬

👑

به قول دوستان گلگی زیاده یادم بیاد بازم میگم😞 پیش شوهرم گلگی کنم بدش میاد همش طرف خونواده اشو میگیره. پیش من ولی وقتی من نباشم کلی بد و بیراه میگه به خاهر و مادرش . جاریم گفت بهم😬

👑

یه بار من، شوهرم، مادرشوهرم و خواهر شوهرم رفته بودیم خونه یکی از اقوام. شوهرم روی یه صندلی نشسته بود، من روی یه مبل دو نفره کنار صندلی اون و مادرشوهرم کنار من (روی یه مبل بودیم من و مادرشوهرم). خواهر شوهرم هم روبروی ما نشسته بود. یهو مادرشوهرم به خواهر شوهرم گفت فلانی من میدونم سردته بیا پیش من بشین. اونم گفت نه سردم نیست. هی مادرشوهرم گفت نه من تورو میشناسم حتما سردته بیا اینجا. خلاصه خواهرشوهم پا شد اومد بین من و مادرشوهرم رو مبل دو نفره، مادرشوهرم هم هی شروع کرد بازوهاشو شونه هاشو ماساژ دادن که مثلا سردشه گرمش بشه. دیگه جامون نمیشد رو مبل من پاشدم رفتم روبروشون نشستم!!! فقط میخواست منو بلند کنه از پیش شوهرم. خواهرشوهرم 24 سالش بودا بچه نبود اصلا. خیلی هم درشت و هیکلیه...