2777
2789
دقیقا، چقدر شبیه همیم،مثلا یه بار تخم کتان گرفته بود،خیلییی زیاد بود، دلم واسش سوخت گفتم بده ببرم بر ...

دقیقا مثل من

عی فحش خودم میدم ک اصلا هر کار ی داشتن سراغشون نرم

ولی وقتی یه چیزی میشه سریع میپرم😕

از این اخلاق خودم بدم میاد

بعد حالبیش اینه هرکاری براشون میکنم شوهرم تا دو روز یادشه

بعد میگه مگه چیکار کردی

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
اخی عزیزم درکت میکنم😔

😔چی بگم خواهر که هرچی بگم باز کمه انقد تو این دوسال وچند ماه بلا سرم اومده دیگه پوست کلفت شدم منکه حتی خجالت میکشیدم جواب سلام بدم الان زبونم شده دومتر ☹البته بی ادبی نمیکنم فقط جوری جواب میدم دلم خنک شه ی بار سقط کردم چند ماه بعدش باردار شدم افتادم به خونریزی واستراحت مطلق بعدشم بچه داری وجنگ اعصاب با خانواد شوهر وافسردگی و.... دلم برای اون ادم اوروم وبی دغدغه تنگ شده کاش درست پیش میرفتم کاش کسی بود راهنماییم میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل من عی فحش خودم میدم ک اصلا هر کار ی داشتن سراغشون نرم ولی وقتی یه چیزی میشه سریع میپرم😕 ...

شوهر من همون دو روزم یادش نیست😁😁ولی خودم عذاب وجدان میگیرم، یعنی مثل خل چلا تا به روم بخندن دیگه همه چی یادم میره هرکاری بتونم میکنم براشون

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
شوهر من همون دو روزم یادش نیست😁😁ولی خودم عذاب وجدان میگیرم، یعنی مثل خل چلا تا به روم بخندن دیگه ه ...

تو منی 

😑😑😑

منم خیلی خلم بخدا 

اگر پدر شوهر و مادر شوهرم بمیرن ...و یک لیوان اب بخوان حاریم نمیده دستشون

البته کارش درسته 

از خودم بدم میاد . تقصیر مامانمه

اگر دختر دارشدم میدونم چطور یادش بدم😒

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
😔چی بگم خواهر که هرچی بگم باز کمه انقد تو این دوسال وچند ماه بلا سرم اومده دیگه پوست کلفت شدم منکه ...

خواهری غصه نخور گذشته رو دیگه فراموش کن.....سعی کن به حرفاشون وکاراشون اهمیت ندی وکاملا بی تفاوت باشی میدونم سخته بی تفاوت بودند وسعی وتلاشت رو بکن....به فکر خودت ونی نی ت باش😍🎈

تو منی  😑😑😑 منم خیلی خلم بخدا  اگر پدر شوهر و مادر شوهرم بمیرن ...و یک لیوان اب بخوا ...

دقیقا و همیشه همیشه اون جاری عزیزتره، نمی‌فهمم چرا

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 

از اینکه میخواستیم عروسی کنیم و خونه نداشتیم،پدرشوهرم هیچ کمکی نمیکرد با اینکه وضعش خوب بود پدربزرگم وقتی اوضاعه ما را دید یه خونه داشت که از اجاره ی اون زندگیش را میچرخوند یکساله داد به ما و نه پوله پیش گرفت نه اجاره،وقتی اجاره هم میبردیم اصلا ازمون قبول نمیکرد،اوضاعمون انقد داغون بود که قوله یکسالمون شد ۴سال..یروز به مادرشوهرم گفتم مکه و کربلا قبوله وقتی پسرتون شرمندس و کاری از دستش برنمیاد؟چرا کمکش نمیکنید خونش را تموم کنه؟گفت تو خییییلی آدم پرتوقعی هستی که تو این وضع و اوضاع از شوهرت خونه میخوای.دلم خیلی از این حرفش شکست

از اینکه میخواستیم عروسی کنیم و خونه نداشتیم،پدرشوهرم هیچ کمکی نمیکرد با اینکه وضعش خوب بود پدربزرگم ...

پدر شوهر منم یه قرون کمک ما نکرد 😞خرج و ریخت پاش و طلا و حتی گوسفند عروسی رو شوهرم پول داد

👑
دقیقا، چقدر شبیه همیم،مثلا یه بار تخم کتان گرفته بود،خیلییی زیاد بود، دلم واسش سوخت گفتم بده ببرم بر ...

وای چقدر حس بدیه. ولی ترو خدا اصلا کمکشون نکن دیگه لیاقت ندارن

👑