2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا برعکس شده عوض اینکه نوه پسری رو بهش توجه کنن نوه دختری رو میچسبن. درسته هر دو عزیزن ولی نباید ت ...

هیییی خیلی عجیبن اینا.... فقط باعث شدن شوهرم ازشون متنفر بشه...

من ۵ تا خواهر شوهر دارم دومی به زور ازدواج کرده از همه بدتر درصدد آزار دادن ما هستن . تو بچه اوردنم رقابت میکنن و حرص درمیارن. خیلی دلم ازشون پره خیلی... یه مدت کلا از ذهنم پاکشون کرده بودم دوباره فصل جدیدی  رو شروع کردن.....

من پاییز سال قبل ازدواج کردم عید امسال همه عموهام همگی باهم اومدن عید دیدنی همشونم برام کادو خوب آوردن بعدش رفتیم خونه ماددشوهرم  گفتیم از فلانی (همسایشونه) خبری نیست گفت نه بابا اونا کلهم دهاتی ان فقط برا شام میان عیددیدنی ... نگو حسود خانم فکر کرده عموهامو شام دعوت کردم (مادربزگ و پدربزرگ منم اهل یه دهستانی ان ) منم اونموقع نگرفتم چرا اینطوری گفت

ولی ماه رمضون که همه عموهام افطار دعوت کردنمون شوهرم گفت تا حالا چندین بار دعوتمون کردن ولی ما هنوز دعوتشون نکردیم اونموقع گفت مگه عید دعوت نکردین ... تازه دوهزاریم افتاد

ولی واقفا من خنده م میاد از این تفکراتش ... یعنی اونقد شدت سوختگیش زیاد بوده که فقط فکرش اینه نیش و کنایه بزنه

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
هیییی خیلی عجیبن اینا.... فقط باعث شدن شوهرم ازشون متنفر بشه... من ۵ تا خواهر شوهر دارم دومی به زور ...

بهتر از خداتم باشه شوهرت متنفر شده ازشون. کاش شو۶ر منم متنفر بشه😬 

👑
چطوری تحمل میکنن😞 رابطه اشون خوبه باهام؟

پدرشوهرم پشت اون یکی زنشه اون یکی زنشه خیلی حرف میزنه من این کارو کردم اون کارو کردم بیشترکارارم مادرشوهرم میکنه کارهای خونه یاهرچی

چه تاپیک خوبی زدی استارتر انگار خیلی ها احتیاج داشتن درد دلشون رو به یه نفر بزنن که نمیشناسشون نمیره چهار تا بذاره روش نمیره شر به پا کنه فقط گوش میده و سنگه صبوره ممنونم ازت

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
چه تاپیک خوبی زدی استارتر انگار خیلی ها احتیاج داشتن درد دلشون رو به یه نفر بزنن که نمیشناسشون نمیره ...

اره واقعا دیگه تحمل خیلی چیزاسخت شده گاهی اوقات ادمو

داغون میکنه

ختک بر سرش کنن حسودی کرده بهت

این کوچکترین حرفاشونه یه حرفایی میزنن مثل خنجر از تو گلوم رد میشه اما تکرارش عصبی ترم میکنه برا همین نمیگم اصلا

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
چه تاپیک خوبی زدی استارتر انگار خیلی ها احتیاج داشتن درد دلشون رو به یه نفر بزنن که نمیشناسشون نمیره ...

فدات شم. من که خودم اندازه کوه حرف دارم و به کسی نگفتم. موهام داره سفید میشه تو سن ۲۶ سالگی از غصه😭

👑

مث من که واقعا ناراحتم ۲ روز از خونه شون برگشتم. 

همیشه میگم یعنی یه روزی میشه این همه نقشه و توطئه ها خواهرشوهرم یکی مث خودش براش پیش بیاره.