2777
2789

یبار ننه ی شوهرم گف همیایمون گفته تو از بس لاغری نمیتونی بچه بیاری گفتم حالا اون بی شخصیتع شما چرا ب من میگید خاستم برم درخونشون نذاشت گف اشتبا کردم گفتمت

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
خیلی تا حالا دلمو شکوندن‌ و جاریم که خیلی اذیتشون کرده رو براش همه کار کردن .الآنم شوهرم سر همین موض ...

واقعا دلیل اینکه خونواده شوهر کسی که بی حرمتیشون رو میکنه بیشتر دوس دارن رو نمیدونم خودمم زخم خورده ام

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی دوس پسرتم نباید میگفت بهت

ما باهم خیلی راحتیم همه چیو بهم میگیم بعد این حرفم رو دوست پسرم تاثیر گزاشته بود میگفت ازدواج کنیم دماغتو عمل میکنم خیلی حرصم گرفته بود😡😡😡

خیلی بده ادم اعتماد ب نفسشو از دست میده😞

اما من ندادم 

به جورز جلوشون رفتار میکنم که یعنی از سر پسرتون هم زیادم البته خداییش دیگه الان دین چیزها رو حداقل تو روم میگن چون باهام خوب شدن اون اوایل میگفتن

مادر شوهر من با اينكه داماد هاش همه وكيل و وزير و مهندس هستن از ديد اون ((پسر گدا يا بچه گدا)) هستن 

منم تنها عروسش ((دختر گدا))

هزار بار ﺗﻮ عقد گفت بهم 

چون سطح خانواده هامون فرق داشت 😔

اما شوهرم حالشو جا اورد يكبارم دامادهاش گفته بودن به دختراش مامانتون به ما ميگه ما مرد هستيم ميزاريم رو حساب نادوني مامانتون ولي زنداشتون گناه داره سنش كمه غصه ميخوره😔 

اره همین دوساعت پیش مادرشوهر گف اون مدادی که چشمت زدی رو ازارایشگاه من ورداشتی دزدیدی .دلم شکست مگه ...

چه پرو مستقیم گفت دزد؟ حالا مگه برداشته بودی؟🙄

👑
یبار ننه ی شوهرم گف همیایمون گفته تو از بس لاغری نمیتونی بچه بیاری گفتم حالا اون بی شخصیتع شما چرا ب ...

خخخ به غلط کردن انداختیش ایول دمت گرم دست راستت رو سرمم

👑