2777
2789

عزیزم برادرزاده منم اینطوری بود یه بارکه خونه ما بودن بهش گفتم یه قورباغه تو چاه دستشویی ما هست که بعضی وقتا گشنه میشه جیش وپی پی ما رو میخوره .الان گشنه شده میری پی پی کنی بخوره.خلاصه رفت وتمام .البته برادرزاده من اصلا از حیوانات نمیترسه.شما هم با شناخت از بچه ت یه قصه سر هم کن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خواهر زاده منم همینطور بود خوب شد باهاش حرف بزن یا یه چیز جذاب بذار تو دستشویی ک بخواد بده اون ب ...

کلی جایزه وپارک و....اما موقعی که فشار پی پی داره فقط گریه میکنه و میگه بگو نیان پایین پی پی ها😒

از باهوش بودنشه

اسباب بازیایی ک دوست داره ببرید با خودتون تو توالت

باهم شعر بخونین 

حرف بزنید که از اون محیط و انجام کارش نترسه

اهنگ براش بذارین 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
اصلا نبايد به روش بياري كه پي پي كثيفه  بايد بهش بگي پي پي ها بايد از بدنمون خارج بشن و برن تو ...

آفرین من با دخترم دقیقا همینکارو میکردم، اصلا از پیپیش بد نمیگفتم که ترسش بیشتر بشه، چاه دستشویی رو نشون میدادم میگفتم اونجا خونشه، باید بره، باهاش بای بای کن، با اسمهای خوبم صداش میزدیم،،، واقعا تاثیر داشت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
کسی دیگه راه حل نداره

یه راه دیگه هم هست، کاری کنی که پی پیش شل بشه، نتونه نگهش داره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اره خواهر من میترسید نگه میداشت ینی دیگه معلوم بود داره میترکه مامانم میبردش دسشویی دیگه بدون اینکه خودش بخواد میومد بعد خواهرم داد میزد میگفت نههههه نیا نیاااا😂بعد دیگه وقتی کارشو کرد انقد براش دست زدیم و تشویقش کردیم خرشد😂😂

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...