2777
2789
کلا فاصله میگیره داخل نمیاد

خودتون با اسباب بازیا برید تو توالت

جای اسباب بازیاش حرف بزنید و از زبون اسباب بازیا ازش بخاید ک بیاد تو سرویس 

شعر بخونید و بخندید

اما اصصصصلا از روش خشونت امیز استفاده نکنید خیلی باید صبور باشید

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم برا بار اول دستشویی رفت پی پیشو دید یه پرشی کرد پا به فرار منم جیغ تو خونه دنبالش اخه هنوز پشتشو نشسته بودم فرار کرد دیگه کم کم عادی شد براش😬

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
اینقدرترسیده که هیچی قانعش نمیکنه😔

اگه چند روز شکمش کار نکرد وخودش رو نگه داشت ببرش دکتر یه دارو مسهل میده وچند بار در روز دستشویی میره وبراش عادی میشه.دختر دوستم با هیچ مدلی راه نیفتاد  تا دکتر برد

اینقدرخودشوسفت میگیره که چندساعتم شده نیان بیرون...همش میگه میترسم وگریه میکنه..... کسی تحربه ای یا ...

پسر منم همینطوره‌ تازه از وقتی ترسیده تا جایی که میتونه تو پوشک هم نکنه به خودش فشار میاره. تایمی که میدونم پی پی داره پوشک میبندم اصلا حاضر نیست تو دستشویی پی پی بکنه

من دیدم داره خودشو بد جور نگه میداره دلم براش سوخت ولی اصلااااااا پوشکش نکردم 

دستمال حوله چن تا رو هم گذاشتم کردم تو شرتش گفتم کارتو بکن بعد ورداشنم نشونش دادم بهتر شد 

تیر خلاصمم وقتی بود که رفتم توالت فرنگی 

بعد بهش نشون دادم گفتم ببین الان سیفون رو میکشی میره پیش مامانش ...

خندید و خلاصه 

بعد دوهفته این مشکلم حل شد

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

سلام 

من الان عضو شدم البته خیلی ساله خواننده خاموش بودم 

پسر منم دوسال تمام شد از پوشک گرفتمش  یه مدت مشکلی نداشت   ولی بعد یه مدت بیقرار بود گریه  یعنی فقط می دوید دور خونه  میرفت برمیگشت بردم متخصص ملین داد ولی به دکترش گفتم پسرم یبوست نداره که ملین بدم  شیاف میزد م  بدتر میکرد خودم پابه پاش گریه کردم تا اینکه تو یه گروه تلگرامی پیام دادم یه خانم محترم بهم گفت ممکنه مقعد پسرتون از داخل سوخته باشه  پماد کالاندولا بزن مرتب روزی چند بار بزار داخل بره کمی 

باور نمیکنین سر سه روز یعنی  از اون همه رنج و غم رها شدم  شما اینم امتحان کنین ببخشید طولانی شد

سلام  من الان عضو شدم البته خیلی ساله خواننده خاموش بودم  پسر منم دوسال تمام شد از پوشک ...

پسر منم میدوه تو خونه وقتی پی پی داره یبوست هم نداره ولی اگزما داره گاهی مقعدش قرمز میشه این مدت قرمز نشده ولی شاید از داخل میسوزه حین پی پی کردن ممنون که گفتی امتحان میکنم