2777
2789
عنوان

نزدیکای مرگ

214 بازدید | 26 پست

اینکه کسی ۲۰ روز مونده ب مرگش همش بترسه از همه چی و‌همه کس جوری ک اطرافیان همه متوجه باشن میترسید تنها بمونه  و‌ قبلش هی میگف میمیرم هی میترسید اخرم مرد دلیل،اون ترس زیاد چی میتونه باشه بنظرتون  

کاملا یه سری را دیدم متوجه میشن مثلا چند روز دیگه قراره برن🥲

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا یه سری را دیدم متوجه میشن مثلا چند روز دیگه قراره برن🥲

اره اینم میدونس رفتنیه میدونم ترس از مرگ نرماله ولی این خیلی شدید بود ترسش با اینک ادم خوبی بود نمیدونم چرا انق از مرگ‌ میترسید 

اره اینم میدونس رفتنیه میدونم ترس از مرگ نرماله ولی این خیلی شدید بود ترسش با اینک ادم خوبی بود نمید ...

ترس داره یکدفعه جدا شدن از این دنیا دنیایی که اندی سال توش زندگی کردی تعلقات و همه چیز را رها کنی و بری ایشون احتمالا بچه یا کسی را نداشتن که نگران آینده اش باشه؟یعنی شاید چون نگران اون طرف بوده نتونسته در آرامش بره

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

این قبلش هی میگف رفتنیه و با ترس زیاد رف

خدا رحمتش کنه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ترس داره یکدفعه جدا شدن از این دنیا دنیایی که اندی سال توش زندگی کردی تعلقات و همه چیز را رها کنی و ...

چرا اتفاقا چن تا دختروپسره جوون مجرد دارن بی پدر بزرگشون کرده بود خیلی خانوم خوبی بودن 🥲

اره اینم میدونس رفتنیه میدونم ترس از مرگ نرماله ولی این خیلی شدید بود ترسش با اینک ادم خوبی بود نمید ...

دوست منم روزهای اخرش و تو بیمارستان گذروند

همش میترسید میگفت تنهام نذارین

حتی وقتی خواب بود قبلش میگفت پیشم باشین😟