2777
2789
عنوان

برگه زردالو

| مشاهده متن کامل بحث + 41341 بازدید | 43 پست
اخه چه میزان شکر و ابلیمو شکرش کم باشه؟ در کل اول بشورم بعد قاچ کنم بعد تو اب و ابلیمو و شکر یه سا ...

گفتم شکر کم چون معتقدم شکر مادر خیلی بیماری هاست. فرض کن دو لیوان آب با نیم لیوان شکر بذار رو حرارت قوام بیاد شکرش بیشتر باشه زودتر قوام میاد آخر سر آبلیمو بریز یک چهارم لیوان( اینها همش بستگی به ذائقه داره) بعد خوب که شربت خنک شد خنک خنک منظورمه. زردالوها رو بریز توش بعد بذار تو آبکش که شربت اضافی بره بعد که ازش نچکید بذار رو توری 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

من خودم چون تخته ندارم یک قابلمه بزرگ دوتا دورشو زردالو که از وسط نصف کردم میزارم وسطشو یک کاسه فلزی میزارم کمی گوگرد میریزم بعد روشن میکنم با کبریت و درشو میزنم میزارم تا صبح باشه بعد رو کارتون قشنگ میچینم 

خیلی خوب میشه 

البته من بیشتر با تخم زردالو میزارم که میشه بلبلی تو شهر ما اینها سوغات خیلی خوشمزه هست 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرگرد چیه ن تازه شنیدم تو تصورم مامانتون یه پا استادن

گوگرد 

ببخشید اشتباه تایپ کردم 

بله ما باغ چند هکتاری داریم کلی فروش داریم 

سوغات شاهرود برگه زردالو و بلبلی هست 

گرگرد چیه ن تازه شنیدم تو تصورم مامانتون یه پا استادن

برو عطاری بگو بهت میده 

اگه با گوگرد دود ندز سیاه میشه نمیشه بخوری خوشمزه نیست 

کارتن نذار منظور دوستمان از سبد میوه همون پلاستیکی هاست که کفش سوراخ سوراخه.  رو کارتن بذاری بع ...

والا پدرشوهرمن میچینه روی کارتن اصلاهم نمیچسبه مگه اینکه بااین روشایی که دوستان دارن میگن باشکروابلیموبزاره احتمالش هست بچسبه..یعنی چی باابلیمواصلا بدطعم نمیشه؟؟

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
والا پدرشوهرمن میچینه روی کارتن اصلاهم نمیچسبه مگه اینکه بااین روشایی که دوستان دارن میگن باشکروابلی ...

اره اگه بدون شربت باشه و مدلش گوشتی باشه نه آبدار کارتن خوبه اما شربت داشته باشه به کارتن میچسبه 

آبلیمو انقدر مقدارش کمه که طعم نمیده

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
مرسی خوشگلم

فدات

اما اگر دفعه اولته یذره اش رو با شربت بذار بقیش رو ساده یوقت دیدی خراب شد اونوقت حیفت میاد.