2777
2789
عنوان

برگه زردالو

| مشاهده متن کامل بحث + 41346 بازدید | 43 پست
میدونم که خیس باشه حتما سیاه میشه. ما از باغ خودمون میآریم رو همون درخت میشوییم.  تو آفتاب یه ط ...

اره یادم نبود یه شربت با شکر کم و آبلیمو درست کنی بریزی روش رنگش خوشگل تر میشه. کلا آبلیمو رنگ رو روشن میکنه 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طعم آفتاب چه طعمیه😀😀😍

خخخ همین که میریم بیرون دم ظهر هوس لواشک میکنیم خدای نکرده 😑 از یه دست فروش لواشک دم آفتاب میخریم یه مزه ماندگی اینا میده 😖

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
میدونم که خیس باشه حتما سیاه میشه. ما از باغ خودمون میآریم رو همون درخت میشوییم.  تو آفتاب یه ط ...

ما خودمون از باغ چیدیم

ینی نشورمش؟

تور که به پنجره برا حشره نیاد میزنن میشه زیرش گزاشت چون دارم؟

پس کارتن زیرش بزارم خوبه؟روشو پارچه نکشم؟

کارتن نذار منظور دوستمان از سبد میوه همون پلاستیکی هاست که کفش سوراخ سوراخه.  رو کارتن بذاری بعد هم باید با کارتک زردآلو ها رو جدا کنی

ما خودمون از باغ چیدیم ینی نشورمش؟ تور که به پنجره برا حشره نیاد میزنن میشه زیرش گزاشت چون دارم؟

نه نشور 

اره خوبه اون حتی اگر حساسی میتونی زیر همون توری کارتن بذاری

زرد الو رو قاچ کن هستش رو بگیر.بزار نیم ساعت تو ابلیمو بمونه.بزار تو سین تو بالکن روش توری بکش &nbs ...

ینی بعد قاچ کردن تو اب و ابلیمو بزارم بعدش رو سینی و روشم تور؟؟

خودت امتحان کردی؟

اره یادم نبود یه شربت با شکر کم و آبلیمو درست کنی بریزی روش رنگش خوشگل تر میشه. کلا آبلیمو رنگ رو رو ...

اخه چه میزان شکر و ابلیمو

شکرش کم باشه؟

در کل اول بشورم بعد قاچ کنم بعد تو اب و ابلیمو و شکر یه ساعت بزارم بعد بچینم؟؟

زیرش چی بزارم سینی که پارسال گزاشتم ولی سیاه شدن چطوره زیرش پارچه بزارم روشم پارچه بکشم تا دوروز تو ...

شما مگه با گوگرد دود نمیدین 

مامانم چون تخته داره میچینه و گرگرد اتیش میزنه میزارش زیرش یک پتو یا روفرشی میزاره روش دوداش در نیاد 

از شب تا صبح میزاره بعد تو افتاب میزاره خوشرنگ میشه اصلا سیاه نمیشه 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین