2777
2789
عنوان

برگه زردالو

41340 بازدید | 43 پست

سلام خانمای گل

من چند جعبه زردالو دارم میخام بیشترشو خشک کنم

شنیدم روی سبد توری چیزی بزاری که هوا جریان داشته باشه ولی برا اینهمه زردالو از کجا اینهمه سبد بزرگ بیارم

چطوره اول بشورم بعد از وسط نصف کنم هسته رو دربیارم و یه پارچه تمیز رو بالکنم بزارم و زردالو هارو بچینم و یه پارچه هم روش بزارم

خلاصه هرکی روش خوبی داره که سیاه نشه و بهتر بشه لطفا بگین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار تو یخچال خشک کردم سیاه شد😣چجوری نارنجی میشه

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

زردالو اگه شیرین نباشه قندنداشته باشه چه بخوای چه نخوای سیاه میشه..فقط زردالوهای شیرین سیاه نمیشن..بعدم اگه ازین جعبه پلاستیکیای میوه ای داری بچین روش نداری کارتن بزاربالکنت یاحیاطت بچین روش روشونپوشون بزارهوابخوره 

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

میدونم که خیس باشه حتما سیاه میشه. ما از باغ خودمون میآریم رو همون درخت میشوییم.  تو آفتاب یه طعم آفتاب مانندی میگیره من دوست ندارم تو سایه طعمش بهتره. بریز تو آبکش یا اینکه پارچه توری بگیر ارزونه بریز روش بذار تو سایه

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
توافتاب مستقیم باشن خوشرنگ میشن.البته بستگی ب زرد الوشم داره.کال نباشه خیلیم رسیده نباشه

زیرش چی بزارم

سینی که پارسال گزاشتم ولی سیاه شدن چطوره زیرش پارچه بزارم روشم پارچه بکشم تا دوروز تو افتاب بعدش سایه؟؟

میدونم که خیس باشه حتما سیاه میشه. ما از باغ خودمون میآریم رو همون درخت میشوییم.  تو آفتاب یه ط ...

طعم آفتاب چه طعمیه😀😀😍

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮