2777
2789
عنوان

پوشک چی بخرم؟

550 بازدید | 49 پست

سلام. 

لطفا منو برای پوشک راهنمایی کنید. الآن داشتم میخوندم اکثرا گفتن مولفیکس پا رو سیاه میکنه، هاگیز بعد جیش کردن ضخیم میشه، پمپرز هم از یه اندازه ای به بعد عطريه که خوب نیست. 

جان ب ب هم که یه عده گفتن راضی نبودن. ایرانی ها رو هم اکثرا میگن نرم و نازک نیست. 

الآن من چی بخرم که هم نرم باشه هم نازک هم بعد یه بار جيش کردن باد نکنه و عطری هم نباشه؟ 

بعد مثلا اگه بچه 3 کیلو باشه وقتی به دنیا میاد بعد من اندازه 3 تا 6 بخرم چند تا در روز مصرف داره؟ 

چند تا بخرم از یه اندازه؟ 

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مای بی بی میخرم سایر ۱ یعنی ۲ تا ۵ کیلو رو تا همین الان که یکماهشه استفاده میکرد از دیروز سایز ۲ یعنی ۳ذتا ۶ کیلو‌گرفتم ولی این سری شوهرم‌ مرسی گرفته مفت نمیارزه از مای بی بی راضی تر بودم برای پسرمم همینو‌استفاده میکردم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من مای بیبی استفاده میکنم خیلخاکثرایاکثرا راضیم...اکثرا موقع تعویض کرم میزنم هیچ مشکلی پیش نمیاد...ی ...

عجیبه مولفیکس خیلی اسم در کرده. 

حالا واقعا سیاه میکنه؟ 

خانما روزی چندتا پوشک استفاده میکنین؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

من مولفیکس میبندم و خیلی راضیم نمیفهمم چرا گفتن سیاه میکنه ۱۰ ماهه میبندم حتی یکبارم نم نداده از مای بیبی و کوکومی اصلا راضی نبودم کوکومی هر بار نم میده و اصلا چیزی فرقش نیست که بگی ارزونتره مهم اینه که چی به پای بچت بیوفته فقط کرم کلاندولا رو همیشه بزن و تعداد پوشک هر بچه ای هم فرق داره اوایل زود زود جیش میکنه من تا روزی ۷ تا هم بستم و معمولا میانگین الان روزی ۵ یا ۶ تاعه از شماره ۱ هم باید شروع کنی بگیری و اصلا معلوم نیست مثلا من ۳ و چهارو یکیدو بسته بیشتر نگرفتم ولی الان ۵ رو ۴ ماهه میبندم

حداقل میگی بچم ادکلنی میزنه🤣 ببخشید من اصن سر رشته ای ندارم 🙂

فکر میکنم ممکنه بوش بچه رو اذیت کنه. یا مثلا کلا چیز خوبی نباشه. 

فدای سرت منم هیچی نمی دونم. 😂😂😂😂