حالا چرا چون من میخوام زودتر بمیرم همین الان بمیرم بخدا خوشحال میشم اگر الان بمیرم هیچی بهتر از این نییست
ولی از اونجایی که بعضی وقتا خدا سره شوخیو باز میکنه الان بر میداره به عزرائیل میگه این باید قد نوح عمر کنه
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
70سال خیلی زیاد نیست که نوح نزدیک به هزار سال عمر کرد
چرا الان با این اوضاع ۳۰ سال زندگی کردن و عمر کردنم از نظر من زیاده
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی بعید نبست گاهی ادم با اجل معلق میمره نه اجل واقعیش
اجل معلق و واقعی چیه ؟
اجل واقعی یه اجلی هست که خدا برای انسان می نویسه مثلا ۶۰ سال طرف ۶۰ سال عمر میکنه
اجل معلق می بینی خدا برای طرف نوشته که ۵۰ سال عمر میکنه ولی طرف یه کارهایی میکنه بقیه نفرینش میکنن یا خدا بهش غضب میکنه قبل اون ۵۰ سال که توی تقدیرش بود میمیره
یه کارهایی هم هست که باعث طول عمر میشه که باعث میشه ادم از اون عمر اولیه که نوشته شده دیرتر فوت کنه