2777
2789
عنوان

تجاوز ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8769 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه فک میکنن بچه خودشون با همه بچه ها فرق میکنه نه از این خبرا نیست مراقب باشید اوضاع خیلی افتضاحه

دقیقااااا 

دختر عمه ی من همونیه که همه زنایی ک واسه پسرشون دنبال دختری بودن که زیر نظر داشته باشن میگفتن دختر خوبیه محجبس مودبه حافظ قرانه سر به زیره فلانه 

فک نکنین همه بن بچه شما خوبه فرضا بچه شما فرشته همه بد ولی جامعه پره گرگه توروخدا با دختراتون رفیق باشید طوری رفتار نکنید که یه چیزایی واسش عقده بشه و بخواد دور از چشم شما انجامش بده تا ببینه مگه این چیه که هی میگن نکن

همسراتون و خودتون از لحاظ محبت واسه بچه کم نذارید

احساس تنهایی نکنه

دوره دوره بدیه

حالا میخواد چی کار کنه ؟؟ نکنه نذارن بچه رو سقط کنه ؟؟

نمیدونم هیچی نمیدونم فقط به عمم گفتم عمه سرکوفت نزنی چیزی بهش نگی یه وقت فکر خودکشی و این چیزا به سرش نزنه شرایط روحی بدی داره ببرش پیش مشاور

خوب میتونه بگه کار کیه 

نباید طوری سرزنش کنن که جرات نکنه چیزی بگه 

دور از جون دختر عمه اسی تو شهر ما یه نامرد دختر هفده ساله رو باردار کرد دختره هم پدر و مادرش ازهم طلاق گرفته بودن اینم پیش بابا و زن باباش بود مادرش هم ازدواج کرده بود 

هیچی دیگه این بیچاره حامله شد مادرش فهمید دختره برد سقط ش کرد فردای همون روز بابا و زن باباش هم فهمیدن آنقدر کتک و سرکوفت ش کردن خودش و دار زد ،دوستش همسایه شون بود میگفت وقتی خودشو دار زده هنوز خون خونریزی سقط از بدنش اومده بود اصن یه وضعی خدا رحمتش کنه 

16ساله الان منم میشوره میخوره بعد ترسیده بهش تجاوز شده نگفته؟؟ الان دخترا 10ساله تو خیابون باچشاشون ...

عزیزم عمه من از اوناییه که اعتقاد داره دختر باید بشینه تو خونه دختر عمم حتی تا دو سال پیش با دوستاش بیرونم نمیتونس بره فقط با داداش مامان یا باباش

بعدم خودتو بزار جاش به یه نفر اعتماد میکنی و اون اتفاق میفته میتونی بری به اونطور مادری که نمیذاره دخترش هیچ لذتی از جوونیش ببره همش میگه دختر نمیخنده دختر بیرون نمیره دختر موهای بدنشو نمیزنه دختر فلان نمیکنه بری بگی چه بلایی سرت اومده؟

گرگ زیاد هست ولی بهتره در هنگام بیرون رفتن از خونه سوره ناس و فلق رو بخونید و از خدا بخواهید هیچ حیوان مثلا سگ یا آدم بدذاتی(مثلا دزد، متجاوز؛..) سر راهتون قرار نگیره و واقعا کاسازه. من یادم باشه همین کارو می کنم و راضی بودم و یه جوری توکل میشه.

دقیقااااا  دختر عمه ی من همونیه که همه زنایی ک واسه پسرشون دنبال دختری بودن که زیر نظر داشته ب ...

اصلا ربطی به این چیزایی که گفتی نداره

من خودم خانوادم اصلا بهم محبت نکردن اصلا هم دنبال این کارا نرفتم در اصل اصلا تشنه محبت نیستم چون از اول ندیدم اصلا

ولی دختر عمه و دختر عموی خودم از کوچیکی تو ناز و نعمت غرق بودن از خورد و خوراک بگیر تا بهترین تولدا ماشین طلا همه چی بهترینا ولی اصلا خوب در نیومدن و هر کدوم دوبار طلاق گرفتن به نطرم محبت زیادی اشتباهه بیشتر بچه ها تشنه محبت میشن 

بخداوندی خدا این دو تا دختر رو میدیدی فکر میکردی پرورشگاهی هستن و محبت ندیدن جوری یه پسر میدیدن عشوه خرکی می اومدن خدا می دومه هنوزم همینن

خوب میتونه بگه کار کیه  نباید طوری سرزنش کنن که جرات نکنه چیزی بگه  دور از جون دختر عمه ...

همین دیگه وقتی میگم رفتار های خود والدین باعث این اتفاقات میشه همینه