به جای اینکه فکر حل مشکلات جامعه باشید یا از اینکه این اتفاق واسه بچتون بیفته جلوگیری کنید گزارش الکی میدید اینو ۱۰ سال نه ۲۰ سال دیگه وقتی بچتون تو شرایط نسبتا مشابهی قرار گرفت متوجه میشین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا ربطی به این چیزایی که گفتی نداره من خودم خانوادم اصلا بهم محبت نکردن اصلا هم دنبال این کارا نر ...
ولی درصد زیادی به این چیزا مربوطه
اگه ۱% مردم ما میفهمیدن هدف از بچه دار شدن صرفا بیکار نموندن دستگاه تولید مثلیشون نیست و قبلش باید یاد بگیرن طرز رفتار صحیح با بچه و تربیتش و یا ۴ تا کلاس مشاوره میرفتن یا اگه روشون نمیشه که واقعا تو قرن ۲۱ عجیبه میرفتن ۲ تا کتاب دربارش میخوندن اینجوری نبود اوصاع جامعه
توکل نداشتم دست از پا خطا کنم ولی حالا راحت کارای عجیب غریب میکنن
نیومدم تا با اینجور افکاری بجنگم یا بحث کنم ولی کاش مردم بفهمن قربانی تجاوز یه قربانیه هیچ فرد نرمالی دلش نمیخواد به زور بهش چیزی تحمیل بشه خصوصا چیزی مثل رابطه ج*سی