2777
2789
عنوان

تجاوز ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8769 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی به این چیزایی که گفتی نداره من خودم خانوادم اصلا بهم محبت نکردن اصلا هم دنبال این کارا نر ...

ولی درصد زیادی به این چیزا مربوطه

اگه ۱% مردم ما میفهمیدن هدف از بچه دار شدن صرفا بیکار نموندن دستگاه تولید مثلیشون نیست و قبلش باید یاد بگیرن طرز رفتار صحیح با بچه و تربیتش و یا ۴ تا کلاس مشاوره میرفتن یا اگه روشون نمیشه که واقعا تو قرن ۲۱ عجیبه میرفتن ۲ تا کتاب دربارش میخوندن اینجوری نبود اوصاع جامعه

توکل نداشتم دست از پا خطا کنم ولی حالا راحت کارای عجیب غریب میکنن

نیومدم تا با اینجور افکاری بجنگم یا بحث کنم ولی کاش مردم بفهمن قربانی تجاوز یه قربانیه هیچ فرد نرمالی دلش نمیخواد به زور بهش چیزی تحمیل بشه خصوصا چیزی مثل رابطه ج*سی

معذرت میخوام در جریان کامل قضیه نیستم فقط چندتا پستی که گذاشتید رو خوندم. عمه شما بعد از این اتفاق همه فامیل رو خبردار کرده؟ 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
معذرت میخوام در جریان کامل قضیه نیستم فقط چندتا پستی که گذاشتید رو خوندم. عمه شما بعد از این اتفاق ه ...

عمم بستری شده بیمارستان اونا مشهدن و من تهرانم

ولی دخترعموم به من زنگ زد گفت اسما بارداره و عمه بیمارستان

الهی بمیرم واسع طفل معصوم کار کیه؟شکایت کردین؟

خدا نکنه

داداشش خیلی عصبانیه و در به در دنبال پسرس نمیدونم کار کیه ولی امیدوارم اونقد فشار بهش نیارن ک بلایی سر خودش بیاره یا اسم طرف و نگه

اگع تجاوز بودع مجازات میشه اگه نبوده باید ازدواج کنن

💚خدایا تو بساز،تو بسازے قشنگ ترہ💚😇همه گفتن ماشاالله بیشتر از سنش میفهمه،اما کسی نفهمید بیشتر از سنم سختی کشیدم و برای فهمیدن هر چیز تاوان دادم
کاش ببرنش مشاور

منم به عمم همینو گفتم

خودمم وقتی نامزدیمو بهم زدم سنم کم بود و شرایط روحی بدی داشتم همون مشاوره ها باعث شد که سر پا شم  امیدوارم فقط اوضاع و بدتر نکنن

منم به عمم همینو گفتم خودمم وقتی نامزدیمو بهم زدم سنم کم بود و شرایط روحی بدی داشتم همون مشاوره ها ...

منم بهم تجاوز شد تو 17سالگی کتکای که خوردم یادم نمیره ترس از س.ک.س بعد ازدواجم یادم نمیره اگه همسرم منو پیش مشاور نمیبرد هنوزم از رابطع جنسی میترسیدم

تو خود منی❤A❤
منم بهم تجاوز شد تو 17سالگی کتکای که خوردم یادم نمیره ترس از س.ک.س بعد ازدواجم یادم نمیره اگه همسرم ...

الهی بمیرم کاملا درکت میکنم و واقعا امیدوارم بهتر شی :) ♥