2777
2789

بچه هامن طبق تیکرم نزدیک به ۹هفته هستم ولی تاامروراصلادکترنرفتم..گفتم شایدزودباشه وچیزی نبینن واینا...حالامیخوام اخرماه یعنی ۳مردهدکه میشه ده هفته م برم که انشالله صدای قلبشم بشتوم..علایم ندارم کاهی اوقات دلم دردمیگیره وی کم کمردرددارم...ولی نه مداوم....حالاخواهرم میگه جرانرفتی تاالان چون من دخترم تقریبا۲۲چپماهشه ودارم بهش شیرمیدم مشکلی ندارم ومهرماه ۲ساله ش میشه ارشیرمیگیرم‌ولی خواهرم میگه اون شیربه بچه خطرناکه....ولی توی نت نوشته تا۵ماه هم میشه دادمن که تازه دوماهمه...حالابنطرتون اشکال نداره این دکترنرفتن وشیردادنم؟من سردخترم تو۱۶هفته رفتم چون تااونموقع بخاطرنامنظمی پ...نمیدونستم باردارم....نظرتون جیه؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ناخواسته باردار شدی ؟رژیم نگرفتی ؟

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

یعنی واقعااینجاسایت مال امثال ماست یاموضوعات...

ای خداکسی نمیادچرا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناخواسته باردار شدی ؟رژیم نگرفتی ؟

خودم خواستم نه

من پسرم 19 ماهه بود شیرم و ندادم  دیگه 3ماهه بارداربودم

یعنی خطرناکه براش؟میگم دکترنرفتنم دیرنیست؟

فکرنکنم مشکلی داشته باشه ولی خودت خیلی ضعیف میشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نمیترسی از نگهداری دوتا بچه کوچیک...؟؟؟

راستس چراولی دیگه بعدازاین نمیخوام....میخوام باهم بزرگ بشن منم بعدازاین دوتاوروجک دیگه به خودم برسم