2777
2789

نمیدونم رسمه یا توی دین هست...اطلاع کافی هم ندارم...

نمیدونم دیدین تو اطرافیان یا نه...

که سر بچه رو برای اولین بار از ته میتراشن و به اندازه وزنش صدقه میدن...

آداب خاصی داره؟؟؟

اصلا تو دین ذکر شده یا نه...کسی اگه اطلاع داره جواب بده...ممنون...💖💖💖

@بانوی_بی_نشان  

@یک_طلبه  

دعوا میشه از الان میگم

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در نهایت هم تاپیک میترکه 😂

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

من شنیدم اما در رساله ها و کتب دینی تاحالا ندیدم نخوندم البته خب صدقه ثواب داره 

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

نمیدونم عزیزم ما برای بچه هامون نمیدیم

میگن باید هم وزن موهاش طلا بخری!! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

فقط اون خانم ک پوشیه داره اکتشاف عشق اون خوب راهنمایی میکنه آخر هم دعوا راه نمیندازه بهتره اونو تک کنی

عزیزم منبع این اداب توی کتاب حلیه المتقین اومده؛بله موهارو میتراشین روز هفتم به وزن‌موها طلا و یا نقره صدقه میدید؛مستحب هست

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما