2777
2789
عنوان

بانوی بی نشان و خانمای مذهبی بیاید سوال دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست

فکر کنم تو ملحقات مفاتیح هست 

موهای بچه رو میتراشن بهتر هست که روز هفتم باشه وزن میکنن به وزنش طلا یا نقره صدقه میدن 

ما تراشیدیم زیر ۱ گرم شد 

حدود ۲۰ سوت اینا خیلی نمیشه ....

بعد هم گوسفند هم براش عقیقه میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فرزند به دنیا میاد مستحبه که براش عقیقه سربرید بهترین موقع هفت روزگیه نوزاد ولی بعدا هم تا سن پانزده سال وقت هست بعدش به عهده خودشه یسری خطر قضاوبلا رو از بچه دور میکنه ولی اگه توی روز هفتم انجام شه موهای سرش رو بتراشین اندازه وزنش نقره بدین و دست راست گوسفند رو به فقیر بدین بقیه اش رو مهمونی بگیرین بدین به مهمونا پدر و مادر از گوشت نخورن بهتره شرایط کامل عقیقه کردن توی مفاتیح الجنان هست واینکه خرافات نیست تو دین اسلام هست و پیامبر توصیه کردن می تونید تحقیق کنید درکل مستحبم هست

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منم یه سوال میخواستم بپرسم

وقتی پدر خانواده فوت کرده

پولی که از زمینای کشاورزی بدست میاد ارثیه است

واحبه تقسیم بشه؟

اگر سهم ما رو ندن من این حقو دارم حلال نکنم؟

پدرشوهرم مرده و الان 80 میلیون بابت زمینهاشون گیرشون اومده

معمولا رسمه وقتی ینفر میمیره عقیقه سر میبرن براش ک اصلا فایده نداره باید تا وقتی زنده هستیم انجام بدیم اگرکسی براش انجام ندادن خودش وظیفشه انجام بده

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍