2777
2789
عنوان

بانوی بی نشان و خانمای مذهبی بیاید سوال دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا؟؟؟😕😕😕 خجالت میکشم از مرجع بپرسم چون نمیدونم شرعیه یا نه... فقط واسه بچم میخوام بدونم...

عزیزم توی کتاب حلیه المتقین هست میتونی پی دی اف کتاب رو دانلود کنی

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

آخه چرا؟؟؟😕😕😕 خجالت میکشم از مرجع بپرسم چون نمیدونم شرعیه یا نه... فقط واسه بچم میخوام بدونم...

مستحبه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

رسمه دیگه 

واجب که نیست 

حالا شاید توصیه ای چیزی هم شده باشه

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

اینو شنیدم که بعضیا واسه بچه دارشدن نذر میکنن و وقتی خدا بهشون عطا کرد ،موهاشو واسه اولین بار میتراشن و به اندازش یعنی هم وزنش طلا هدیه  میکنن به امام رضا.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا