2777
2789
من منظورم قرص هست ک روش زده آ اس آ ۸۰(سالیسیلیک اسید)

آره عزیزم  همین رو دارم،ولی خیلی سفته فقط میشه پودرش کرد مثل کپسول نیست که توش رو خالی کنی

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی این کارا رو کردم انواع ماسک و تمیز کردن جرم داخل منافذ و استفاده از یخ و تونر های جمع کننده 😣 ...

دکترم رفتی؟

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
نه  لیزر انجام دادم ولی میکرودرم نه  میکرودرم همون که پوستو سوزن سوزن میکنه تا کلاژن ساز ...

نه. یه چیز پودری سفید میزنن رو پوست. بعد با یه لوله مکنده قوی پوست های مرده رو ساکشن میکنه و برمیداره

نه درد داره نه خیلللی گرونه. نتیجه ش رو هم وقتی بعد چند ساعت قرمزی پوست رفت میبینی. تو نت بزن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
یخ روزی یبار میذارم  سفیده تخم مرغ هفته ای دو بار  خاک رس دو سه بار زدم حس کردم فایده ند ...

زیاد تاثیر نداره چون موقتی هست ولی در طولانی مدت خوبه سفیدرو حتی بیشتر از ۲ بارم میتو نی بزاری البته من ندیدم پوستتو نمیتونم همه راه هارو بگم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
من لیزر هم کردم فقط یک ماه دوام داشت 😢 منم مرتب با سفیده تخم مرغ و اینا روزنه ها رو باز میکنم  ...

آره گلم گفتم که من هم اینجا هم چند جای دیگه شنیدم هی میگن لیزر بی فایده ست

غصه نخور عزیزم😘 بهتره که عوضش هی پوست مون جوش جوشی نیست حالا دو سه ماه یه بار سر پریود یا تغذیه ی بد دو تا جوش میزنیم فوقش

نگران نباش هر شب و هر روز صبح با یه صابون یا شوینده ی خوب که ترجیحا بگو دکتر ت برات ببینه چی خوبه،صورتت رو بشور اصلا هم نذار آرایش بمونه روش که با آرایش بخوابی مثلا

ضد آفتاب بدون چربی هم بزن

سفیده ی تخم مرغ هم هفته ای یه بار مثلا صبح زود که بچه هات خوابن بذار

یه کم هم آب لیموی رقیق شده فکر کنم از سرکه ی سیب راحت تر باشه خیلی کم هااااا

سفیداب هم شنیدم خوبه

بچه ها قرص آسپرین۸۰ بگیرین چند تا دونش رو با ته قاشق پودر کنین چند قطره آبلیمو و آب بهش اضافه کنین ...

یه قاشق مرباخوری عسل هم بزنین برای اینکه بهتر روی پوست بمونه

ولی من این رو امتحان کردم پوستم خیلی چرب شد بعدش و برق افتاد حتی. با اینکه خیلی پوست چربی ندارم  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
😂😂😂😂فقط با سفیده تخم مرغ جرما خارج شدن؟

چرا میخندی 

شبیه روزنه های من شدی 

آخه اونام بهم میخندن 

گلم سفیده تخم مرغ رو میرنی دستمال کاغذی میذاری چن لایه اینکارو میکنی بعد میذاری کاملا خشک بشه بعد آروم ورمیداری یه برجستگی های جرم مانندی از پوست خارج میشه مث موی کرکی صورته ولی چن برابر ضخیم تر مث کپسول جوش ه   

چرا میخندی  شبیه روزنه های من شدی  آخه اونام بهم میخندن  گلم سفیده تخم مرغ رو میرن ...

مرسی گلم ممنون فقط چند لایه دستمال میذاری؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
خداییش اینا خیلی شنیدم ولی امتحان نکردم  برم سرکه سیب اصل از کجا گیر بیارم

از همین جاهایی که الان مد شده رب خونگی و سبزی آماده دارن 😅حتما هست بگردی

امتحان کن اونم موقتیه ولی بدک نیست،گلاب هم من شنیدم تونر خوبیه اگه میخوای تونر صنعتی نزنی 

گفتم  درمان که نداره تا جایی که من سرچ کردم تو نت...

اینو بزن ،سفیده رو هم امتحان کن اینا موقتا خیلی خوبه

من اصلا با سفیده عالی میشه پوستم ولی بازم موقته دیگه

آره عزیزم  همین رو دارم،ولی خیلی سفته فقط میشه پودرش کرد مثل کپسول نیست که توش رو خالی کنی

اره دیگ گلم باید بذاریش تو بشقاب بعد با ته یه قاشق فشارش بدی تا له و پودر بشه

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
یه قاشق مرباخوری عسل هم بزنین برای اینکه بهتر روی پوست بمونه ولی من این رو امتحان کردم پوستم خیلی چ ...

خب عسل نزن گلم بیشتر کسایی ک پوست خیلی خشکی دارن بخاطر مرطوب شدن پوستشون از عسل استفاده میکنن شما با لیمو امتحان کن تا چربی پوست رو بگیره

Your smile is more beautiful than everything for me❤️