2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اون تاپیک حرف میزدیم فدات دلیل خیلی زیاده مهتاده بی پول بیخیال کفترباز کلا بی خیال زندگی

اره گلم متوجه شدم 

بايد عسر و حجرتو ثابت كني واسه دادگاه ! همين خرجي نميده !! معتاد در صورتي خيلي شديد باشه طلاقت ميدن 

hair coloris ~ hair keratin 
۱۲ گانه که معتاد هست خرج شخصیمو نمیده 

پس يك كاري كن بايد درخواست طلاق بدي البته اول تحقيق كن تا چه خد معتاد طلاق ميدن و مهريه نميتوني بگيري اينجوريا !! 

مگه اينكه اول مهرتو اجرا بذاري البته اگه پول داره 

اره گلم متوجه شدم  بايد عسر و حجرتو ثابت كني واسه دادگاه ! همين خرجي نميده !! معتاد در صورتي خ ...

خسته شدم بخدا اصلا نمیبینمش شب ۲ میاد خونه میره تو حموم تا صبح نمیدونم چکار میکنه بعد میره همش میگه سرکارم ولی پول نداره 

خسته شدم بخدا اصلا نمیبینمش شب ۲ میاد خونه میره تو حموم تا صبح نمیدونم چکار میکنه بعد میره همش میگه ...

واقعا تو حمام چيكار ميكنه 😳 برو ببين چيكا ميكنه ! 

پس يك كاري كن بايد درخواست طلاق بدي البته اول تحقيق كن تا چه خد معتاد طلاق ميدن و مهريه نميتوني بگير ...

پول که نداره تو خرجی خونه مونده دیشب گفتم نواربهداشتی میخام پول از باباش گرفت خرید ولی زمین و ماشین داره

واقعا تو حمام چيكار ميكنه 😳 برو ببين چيكا ميكنه ! 

یبار رفتم اومد بیرون رفتم دیدم یه کاغذ لوله شده افتاده دو طرفش سوخته بود گفتم این چیه گف سیگار میزارم توش میکشم😕😕یا شیره میکشه یا نمیدونم والا دیوونه شدم