2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم.استرس چرا؟ من مواقع استرسوناراحتی نفس عمیق میکشم.ب کمردرازمیکشم ویواش یواش همه عضلاتو حتی ...

واسه وقتی ک ادم با دوس پسرش کات میکنه و داغووونه راه حلی نداری؟:'(

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

دارم به یگی پیام میدم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

امشب رفتیم عروسی خسته کوفته برگشتنا یهو تصمیم گرفتن فردا بریم بیرون..چون چیزی آماده نکرده بودیم مجبور شدم نهار فردا رو الان بزارم قرمه سبزی درس کردم تو زودپز گذاشتم بپزه منتظرم تموم بشه برم بخوابم چشمام درد میکنه از بی خوابی😖😖

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
وای عزیزم.استرس چرا؟ من مواقع استرسوناراحتی نفس عمیق میکشم.ب کمردرازمیکشم ویواش یواش همه عضلاتو حتی ...

همه دورو بریای شوهرم گند خیانتشون داره تک‌تک در میاد شوهرم قبل اینکه بره ماموریت فهمیدم‌واتساپو اینستا ریخته تو گوشیش  که ما نداریم بهش گفتم انکار کرد فردا میرسه از ماموریت ی راهی بلد شدم تاریخ نصبو میگه میخوام ببینم کی ریخته اخرین بار😭😭😭بخدا دست خودم نیس هی دارم خودمو اروم میکنم میگم اون اشتباه کرده نه من چرا من استرس دارم ولی استرسم از اوناس ک انگار میخواد اتفاق بدی بیفته😔

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
۱۱ به ۹ ایران جلو

ببینیم چی میشه😬

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
میدونم خطرناکه واس همین نمی خوابم  نشستم بالا سرش دست بزنم بیدار میشه این شکلی نباشه نمیخوابه

عادتشو عوض کن عزیزم.دختر منم همینجوری بود رو شکمش می خوابید.دو طرفشو با بالش فیکس کردم عادتش دادم به پشت بخوابه.شما که نمی تونی همش بیدار بمونی بچه رو بپایی پس سعی کن عادتشو تغییر بدی چند بار هم بیدار شو چکش کن

واسه وقتی ک ادم با دوس پسرش کات میکنه و داغووونه راه حلی نداری؟:'(

چرا دارم😁خودم کشیدم.فقط زمان و سرگرم کردن خودت با رمان،فیلم سریالی جذاب مثل ومپایر و کلاس

دردم از یار است و درمان نیز هم